Sivas Belediyesi SK’da kupa sevinci

Sivas Belediyespor SK Türkiye Kupası çeyrek final müsabakalarında son sekiz takım arasına girmeyi başardı.

Kadınlar Süper liginde mücadele eden Sivas Belediyespor SK, 22-24 Aralık tarihleri arasında Samsun’da yapılan Türkiye Kupası Çeyrek finallerinde son sekiz takım arasına girdi.

Sivas Belediyespor, Üsküdar Belediyespor ile 25 – 25 berabere kalırken, Samsun Gençlik Belediyespor’u 43 –  14 yenerek, Türkiye Kupası’nda son sekiz takım arasına kaldı.

Antrenör Doğan Ardahanlı, yeni transferlerle kupaya başladıklarını belirterek, “İyi hazırlandık; kadromuzu güçlendirdik. Allah’a çok şükür kupadan başarılı bir şekilde çıktık. Sporcularımızın performansları ve durumları beni çok memnun etti. Bu kupa maçları lig öncesi bize bir prova niteliğinde oldu. Hem eksiklerimizi gördük hem de takımın durumunu gözlemledik” dedi.

Ligin ikinci devresinin ilk maçında Anadolu Üniversitesi Gençlik takımıyla maça çıkacaklarını belirten Ardahanlı, “İnşallah Pazar günü Eskişehir’den puan ve puanlarla döneriz” diye konuştu.

Sivas Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Taner Karabal ise Türkiye Kupası çeyrek final müsabakalarında bayan hentbol takımın son sekiz takım arasına kalma başarısından dolayı teknik heyeti ve oyuncuları tebrik etti.




Bakmadan Geçme