Sivas'ta yaşananlar Kastamonu'yu şaşkına uğrattı

Kastamonu Belediye GSK oyuncuları önce eline paspas aldı salonu temizledi, maçı öncesinde ısınmak için sahaya çıktıklarında ışıklar kesildi, salonda sağlıkçının olmayışı tedirgin etti, her şeye rağmen soğuk salonda mükemmel bir performans sergiledi.

HaberYILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyesi GSK, Kadınlar Süper Ligi 8. Haftasında Sivas Belediye SK’ne konuk oldu. Kastamonu temsilcisi maçtan 50-32’lik galibiyetle ayrıldı. Ancak maçın sonucundan çok Sivas’ta yaşananlar konuşuldu. Kastamonu Belediyesi GSK Genel Menejeri Ahmet Cevher, çok zor şartlar altında bu galibiyeti aldıklarını dile getirdi ve Sivas’ta yaşanan aksaklıkları tek tek açıkladı. Maçtan önce salona gittiklerinde salonun pis olduğunu ve zeminde tozlar bulunduğunu ifade eden Cevher, görevli personel yerine hentbolcularının salona pas pas çektiğini söyledi. Cevher salonun temiz olmayışını ifade ederken, “Maçı oynayacağımız salona gittik. Salon toz ve kir içerisindeydi biz gelmeden önce temizlenmemişti. Personel ile konuştuğumuzda sporcuyla tartışacak duruma geldiler, sakatlık olmasın diye bizim sporcularımız paspas aldılar ve salonu temizlemeye başladılar” ifadelerini kullandı. Aksaklıkların bununla da kalmadığını belirten Cevher, sağlık personelinin de salonda bulunmadığını ambulans şoförünün sağlıkçı olarak koltuğa oturtulduğunu söyledi. Cevher, “Sağlık personeli yoktu, ambulans şoförü sağlıkçı koltuğuna oturdu, sağlıkla ilgili hiçbir önlem yoktu. Maç başlamadan önce ambulans şoförü tribünde oturuyordu, maçın oynanabilmesi için sağlıkçı olmadığından ambulans şoförünü sağlıkçı koltuğuna aldılar” dedi. Isınmaya çıktıklarında ise ışıkların söndüğünü iddia eden Genel Menajer Ahmet Cevher, salonun da soğuk olduğunu vurguladı. “Isınmaya çıktığımız esnada salonun ışıkları söndü. Salonda büyük problemler vardı. Sivas’ın hava şartları soğuk, salonda ısıtmanın olmamasından dolayı da son derece soğuk bir salonda müsabakayı tamamladık. Maçın gözlemcisi bizim takımdan sonra geldi salona”

”Çıkışımız devam edecek”

Yaşanan aksiliklere rağmen galip geldiklerinden ötürü son derece mutlu olduklarını kaydeden Ahmet Cevher, çıkışlarının ise devam edeceğini söyledi. “Tüm bunlara rağmen aldığımız farklı galibiyetten dolayı mutluyuz. Bu sonuç bizim için güzel bir sonuç, yakaladığımız çıkış devam edecek. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Bu galibiyeti başta bizim en büyük destekçimiz sayın Belediye Başkanı’mız Tahsin Babaş ve Spor İşleri Müdürü’müz Sayın Metehan Babaş’a ve Kastamonu halkına armağan ediyoruz. Sivas yönetimine de misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz”

Bakmadan Geçme