Size de çıkabilir…

İki taraftar #SCOREMORE yarışmasından 2016 FINAL4 için VIP Bilet kazandı.

HENTBOLHABER.NET – Bu yılki Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’nde hentbol severler muhteşem maçların yanında bir eğlenceden diğerine koştular. Sezon boyunca Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) ve Şampiyonlar Ligi’nden yapılan açıklamalarda da organizasyonun her zamankinden daha çok hentbol severlerle temas edeceği belirtilmişti.

Nisan ayında #ScoreMore konu başlığıyla bir kampanya başlatılmış, hentbol severlerden videolarıyla bu kampanyaya katılmaları istenmişti. Hentbol severlerin ikisi 6 Metreden, ikisi 9 Metreden ve ikisi yarı sahadan yapılan atışlarla kale direğini vurmaya çalıştıkları bu yarışmaya dünya çapından rekor sayıda katılım olmuştu. Her yaştan hentbol severler #SCOREMORE başlığıyla Facebook’da EHF Şampiyonlar Ligi ve Twitter’da @ehfcl adreslerine yükledikleri birbirinden yaratıcı videolarla kampanyanın çığ gibi yayılmasını sağladılar. En beğenilen iki videoyu gönderenler VELUX EHF FINAL4’a VIP bilet kazanmıştı.

Dörtlü finalin oynandığı Köln LANXESS Arena’da VELUX sponsorluğunda #SCOREMORE yarışması düzenlendi.

İsviçreli iki hentbol sever arkadaş Andi ve Bruno, VELUX EHF FINAL4 için geldikleri Köln’de güzel bir sürprizle karşılaştı. Andi ve Bruno, #SCOREMORE yarışmasına katılmaya davet edildi. Andi ve Bruno, yarı finallerin oynandığı Cumartesi günü, FINAL4 öncesi yapılan#SCOREMORE yarışmasının kazananları Maltalı James Rausi ve Luke Zammit ile İzlandalı Aron Laxdal ve Dadi Laxdal çiftleriyle yarıştı ve kazandı. Pazar günü yapılan yarışmalarda da rakiplerini saf dışı bırakan arkadaşlar 2016 VELUX EHF FINAL4’a VIP bilet kazandı.

Bruno, yarışmadan sonra; “Biz Cuma günü buraya gelen pek çok kişi gibi sadece maçları izleyeceğimizi düşünüyorduk. Bize oyunda yer alır mısınız diye sordular” derken Andi gelecek yıl Köln’e geleceği gün için sabırszılandığını söyleyerek; “Harika bir şey, çok büyük bir şey. Böyle bir şey kazanacağımız hiç aklımıza gelmezdi” dedi.

Derleyen: Fulya Öktem

Fotoğraf: ehffinal4.com

Bakmadan Geçme