“Sizleri misafir etmekten şeref duyuyoruz”

29 Mart – 2 Nisan tarihlerinde Kastamonu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Okul Spor Faaliyetleri Hentbol Gençler Türkiye Birinciliği müsabakalarının teknik toplantısı yapıldı. Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, iyi bir organizasyon için ekibiyle birlikte takımların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.


29 Mart – 2 Nisan tarihlerinde Kastamonu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Okul Spor Faaliyetleri Hentbol Gençler Türkiye Birinciliği müsabakalarının teknik toplantısı yapıldı. Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Gençlik ve Spor Bakanlığı Şube Müdürü Samet Atilla, Şube Müdürleri Adem Keloğlu, Tahsin Nahit Karahan, Hentbol Kastamonu İl Temsilcisi Recep Karaçam, Spor Uzmanları Tufan Coşkun, Levent Gül, Ahmet Torun, takımların antrenör ve temsilcileri katıldı. Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin pek çok farklı ilinden hentbol takımlarını Kastamonu’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek; “Sizleri misafir etmekten şeref duyuyoruz” dedi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Şube Müdürü Samet Atilla ise takımlara başarı dileklerini iletti.

Haber“TÜM TAKIMLARA BAŞARI DİLİYORUM”
Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Şube Müdürü Samet Atilla buradaki konuşmasında; “Kastamonu’daki organizasyonu en önemli faaliyetlerimizden bir tanesi olarak görüyoruz. Final müsabakalarımızı TRT Spor Yıldız canlı olarak yayınlayacak. Şimdiden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum ve sakatlıksız bir organizasyon geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

HaberASRAK: “İYİ BİR EV SAHİPLİĞİ İÇİN TÜM GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”
Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’ın konuşması ise şöyle: “Bakanlığımızın okul sporlarına verdiği önem doğrultusunda Kastamonu’da hentbol şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan, sizleri burada misafir etmekten büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bizler Kastamonu ili olarak elimizden geldiği kadar, en güzel şekilde organizasyonun en iyi olması için sizlerin istekleri ve talepleri doğrultusunda hazırlık yapmaya çalıştık. Eksiğimiz olursa arkadaşlarımızdan her zaman yardım isteyebilirsiniz. Bizler burada sizlere iyi bir ev sahipliği yapmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.”

“SAKATLIKSIZ, GÜZEL BİR ORGANİZASYON DİLİYORUM”
Asrak: “Kastamonu’ya belki de ilk defa geldiniz. Kastamonu’da yapılan bu salonumuz 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kadın hentbol takımımız Avrupa’da oynadığı için birçok Avrupa maçına ev sahipliği yaptık. 2 Milli maçla birlikte toplamda 16 uluslararası organizasyon bu salonda yapıldı. Bu organizasyonda da Türkiye’nin değişik illerinde sizleri misafir etmekten şeref duyuyoruz. İnşallah sakatlıksız, güzel bir organizasyon olacak. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”

 

Şampiyona grupları ve fikstürü için tıklayınız.

Bakmadan Geçme