Slovenya maçı tekrar gündemde!

2022 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri’nde A Milli Hentbol Takımımız, Slovenya’ya 30-22 mağlup oldu. Müsabaka öncesi yaşanan olay maça damga vurdu.

HENTBOLHABER.NET – 2022 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri’nde A Milli Hentbol Takımımız, salı günü oynanan müsabakada Slovenya’ya 30-22 mağlup olurken, müsabaka öncesi yaşanan bir olay maçın tekrar gündeme gelmesine sebeb oldu.

Ajansspor tarafından paylaşılan görüntülerde Türkiye Hentbol Federasyonu yöneticilerinden Mehmet Nadi Pirci’nin Slovenya Milli Marşı okunurken ayağa kalkmadığı görüldü.

Ajanssapor’un paylaşımında “2022 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri’nde A Milli Hentbol Takımımız, Slovenya’ya 30-22 mağlup oldu. Türkiye Hentbol Federasyonu yöneticilerinden Mehmet Nadi Pirci’nin Slovenya Milli Marşı okunurken bilinçli olarak ayağa kalkmadığı görüldü” denilirken, THF Yönetim Kurulu Üyesi Nadi Pirci’den de cevap geldi.

Slovenyalılara duyurulur

Nadi Pirci sosyal medya hesabından cevap vererek, ” Uzak yoldan geldim ve Oruçlu idim tansiyonum düşmüştü kendi milli marşımıza ayağa zor kalktım, hiçbir maksadım da yoktu, slovenyalılara duyurulur” dedi.

A Milli Takımımız bu akşam 19.00’da Hollanda ile mücadele edecek. Nadi Pirci’nin bu müsabakada da tribünde yer alacağı öğrenildi.

Bakmadan Geçme