Son Atışlar Skoru Etkiledi

Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor’un antrenörü Celal Gençoğlu Maltepe Belediyespor maçını değerlendirdi.

Dün oynanan müsabakada şanssız dakikalar yaşadıklarını belirten Gençoğlu, Maltepe Belediyespor müsabakasında hentbol severlerin güzel bir mücadele izlediğini belirtti.

Gençoğlu, "Her iki ekipte çok fazla hata yaptı. Açıkçası müsabakayı her iki ekipte kazanabilirdi. Bu sezon şuana kadar kaybettiğimiz maçlarda skor hep birbirine yakındı. Bu maçta da son atış pozisyonlarında başarılı olabilse idik galibiyeti elde eden bir ekip olacaktık."dedi.

Hafta sonu oynanacak olan Ardeşen Gsk maçına da değinen Gençoğlu, "ilk müsabaka da 26-26 berabere kaldık. Türkiye kupası rövanş maçında galip gelmek için hentbolun tüm gereksinimlerini yerine getirmeye çalışacağız. 6 metre üzerinde iyi savunma yapıyoruz ancak hızlı hucümlara çıkışlarda problemlerimiz oluyor. Bu maçta savunmamızı iyi yaparak , hızlı hucümlara çıkışlarımızdaki hatalarımızı en aza indirebilirsek, skor yönünden avantajımız olacaktır."dedi.

Bakmadan Geçme