Son maçta teknik değişiklik

İtalya’nın Pescara kentinde devam eden 19 Yaş Avrupa Şampiyonası 2.Klasmanda, dün grubunda son maçına çıkan Milli Takımımızın teknik ekibinde değişiklik oldu.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – EHF Euro 2022 Eleme Grubu maçlarında, Erkek A Milli Takımımızda İlker Şentürk’ün yardımcılığını yapan MuhammeT Bakır, İtalya’da oynanan Kadınlar U19 Yaş Avrupa Şampiyonası 2. Klasman son maçındaki Bulgaristan karşısında Birol Ünsal’ın başantrenörlüğündeki teknik ekipte de yardımcı antrenör olarak yer aldı.

Kadınlar U19 Yaş Avrupa Şampiyonası’nda İtalya ve Sırbistan maçlarında teknik ekipte yer almayan MuhammeT Bakır, Bulgaristan maçında teknik ekipte yer aldı.

İtalya’da mücadele eden U19 Yaş Milli Takımımızın ilk iki maçında Başantrenör Birol Ünsal, yardımcı antrenör Seçil Tut, Serkan İnci ve Sağlık-Fizyoterapist olarak Gülin Köseoğlu yer alıyordu.

Sağlık Görevlisi-Fizyoterapist olmadan maça çıkıldı

Bulgaristan maçında teknik ekipte değişikliğe gidilirken, Sağlık Görevlisi-Fizyoterapist Gülin Köseoğlu kadrodan çıkarıldı ve teknik ekibe yardımcı antrenör olarak Muhammet Bakır dahil edildi.

Millilerimiz, Bulgaristan karşısında son saniyede 40-40 eşitlik sağlayarak karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

https://statistics.eurohandball.com/reports/?m=202112112701005

Bakmadan Geçme