Son yarı finalist bekleniyor

Erkekler Süper Liginde Play-Off ‘ta son yarı finalist B. B. Ankaraspor ile Trabzonspor maçından sonra belli olacak.

Beşiktaş Mogaz, Amasya Taşova ve Nilüfer Belediyesi SK yarı finale yükselen takımlar oldu. Son yarı finalist Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor – Trabzonspor eşleşmesinden sonra belli olacak.

Hentbol Erkekler Süper Lig play-off 1.tur maçlarında Mersin Hantaş Sportif spor’u seride durumu 3-0 yaparak eleyen Beşiktaş Mogaz yarı finalist oldu. Beşiktaş Mogaz’ın yarı finaldeki rakibi ise Maliye Milli Piyango’yu 3-0’lık seriyle eleyen Amasya Taşova oldu.

Bir başka yarı finale yükselen takım Nilüfer Belediyespor. Rainbow Kayserispor’u 3-0’lık seriyle eleyen Bursa temsilcisi, yarı finale yükseldi. Nilüfer Belediyespor’un yarı finaldeki rakibi ise Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor – Trabzonspor eşleşmesinin galibi olacak.

Karadeniz Fırtınası Ankara’da esecek mi?
Trabzonspor 2-0 ‘lık seriden geri dönüş yaparak turu Ankara’ya bıraktı. Trabzon’da oynanan serinin ilk maçında 30-31 kazanan Ankaraspor olurken,  Ankara’daki ikinci müsabakada da galip ayrılan 35-27 ile Ankaraspor oldu ve seriyi 2-0 getirdi. Trabzonspor serinin 3 . maçında Ankara’da üstün bir oyun ile  29-32 kazandı ve seriyi 2-1 ile Trabzon’a taşıdı.  18 Nisan cumartesi günü oynanan müsabakada kendi seyirci ve saha avantajını kullanan Trabzonspor, ilk yarıyı 6 sayı farkla kapadı 15-9 . Müsabakanın ikinci yarısında ise Çetin Çelik’in de etkili oyunu ve 10 golü ile maçı 28-23 kazanarak seriyi 2-2 ‘ye getirdi. Yarı finale çıkacak son ekip 21 Nisan 2015 Salı günü Ankara’da oynanacak beşinci maçla belli olacak. 

Bakmadan Geçme