“Son yıllarda hentbolda ilerleme kaydeden bir ülke”

A Milli Kadın takım Teknik Direktörümüz Hikmet Vurgun, Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası grup elemelerinde Portekiz ile oynayacağımız iki maçı da kazanmak istediklerini söyledi.

10 ve 13 Mart tarihlerinde 2016 Kadınar Avrupa Hentbol Şampiyonası grup elemelerinde Portekiz ile karşılaşacak olan A Milli Takımımız da Teknik Direktör Hikmet Vurgun açıklamalarda bulundu.

Vurgun, Portekiz ile zor iki maç oynayacaklarını belirterek, “Portekiz son şampiyonlarda çok sık olarak karşılaştığımız bir rakip. Genç ve dinamik bir takım. Son yıllarda hentbolda ilerleme kaydeden bir ülke. Son oynadığımız 3 maçın ikisini kazandık, birini de kaybettik. Oynayacağımız iki maçta Oyuncularıma güveniyorum. Ufak tefek sakatlıklarımız var ama takımımızın fizik ve antrenman durumları gayet iyi. Biz iki maçı da kazanacak güçteyiz. Hedefimiz iki maçı da kazanarak 4 puan almak. Ardından kendi sahamızda Danimarka ile oynayacağız. Güçlü bir rakip ancak Danimarka’dan puan alıp, en iyi üçüncü olarak şampiyonaya katılmak istiyoruz.” diye konuştu.




Bakmadan Geçme