“Son Yıllarda ki En İyi Maçımız”

Hentbol A Milli Takımımızın Antrenörü Adnan Öztürk, Fransa maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Çarşamba günü Adana’da Norveç ile karşılaşan A Milli Takımımız, ilk yarısı başabaş bir mücadele ederken, ikinci yarıda ise yoğun antreman programının etkisi ile saha da mücadele de geri kaldı.

Adnan Öztürk konu ile ilgili olarak yapış olduğu açıklamada : " Norveç maçının ilk devresi bizim son yıllardaki oynadığımız en iyi oyun idi. Son 15 dakika ise mücadele etmeye çalıştık ama oyundan , mücadeleden uzak kaldık. Akdeniz Oyunları sebebiyle çok yoğun bir antreman programı geçirdik. Bu da tabiki takımımızı etkiledi. Ancak ilk devrede sergilenen oyun beni ve ekran başında izleyenleri tatmin etmiştir."dedi.
 

Haber

Adana’da ki taraftar desteğinin az olması ile ilgili olarak ise: "Norveç maçında taraftar yönünden ilgi azdı. Ancak daha önce oynadığımız Adana’daki müsabakalarda tamamen dolu salona oynadık. Umut ediyorum ki Akdeniz Oyunlarında Milli Takımımıza destek tam olacaktır."dedi.

Fransa maçında da iyi bir mücadele ortaya koymak istediklerini belirten Öztürk, " Fransa son olimpiyat şampiyonu ve teknik olarak çok iyi bir ekip. Biz artık Akdeniz Oyunlarında derece elde edebilmek adına, Fransa maçı önemli bir prova olacaktır. Bu müsabaka Norveç karşı ilk yarıda oynadığımız oyunu oynar isek, daha doğrusu her iki devreye yayarsak, hedeflerimize ulaşma yönünde önemli bir adım atmış olacağız."dedi.

Bakmadan Geçme