Söz Süper Kupa’nın Antrenörleri’nde

Türkiye’nin En Büyük Kupasını Müzesine Götüren Ekipler Bayanlarda Muratpaşa Belediyesi Olur İken Erkeklerde İse Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Oldu. Müsabaka Sonrası Kupayı Kazanan Ekiplerin Antrenörleri Açıklamalarda Bulundu.

Türkiye Erkekler ve Bayanlar Süper Kupa’sı sahiplerini buldu. 2013 – 2014 sezonu öncesi oynanan finallerde bayanlarda Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü , erkeklerde ise Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor kupayı kazanan ekipler oldu.

Final müsabakaları sonrası kupayı müzesine götüren ekiplerin antrenörleri açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Antrenörü Zeki Polat yapmış olduğu açıklamada: " Güzel ve zorlu bir maç oldu. Maça her iki takımda çok iyi başladı. Biz ilk yarıyı 14 – 11 önde kapattık. 5 – 1 savunmamız ve hücumda çok etkili olduk. Beşiktaş iyi bir takım fakat şanssız gününde idi. Basit hataları çok oldu. Bizde bu hatalardan yararlandık. Müsabaka başından sonuna kadar çekişmeli geçerken daha az hata yapan taraf biz idik ve bu maçta iyi oynadık. Kupayı müzemize götürdüğümüz için mutluyuz. Lig öncesi sporcularıma ve bize moral oldu. Ardeşen’de oynadığımız maçın atmosferi çok güzeldi ve hentbol sever kişilerin desteği çok fazla idi. Ardeşen seyircisi her iki takımı da destekledi. Ardeşen’de bizlere destek veren herkese çok teşekkür ederim. " dedi.

Haber

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal ise düşüncelerini şöyle aktardı: " Geçen yıl aldığımız Süper Kupa’yı bu yıl da kazandık. Ligde ve Avrupa Kupaları’nda da başarılı olmak istiyoruz. Oyuncularımı iyi oyun sergiledikleri ve haklı bir galibiyet aldıkları için tebrik ediyorum. Maçı zora soktuğumuz anlar oldu fakat bu tür maçları zora sokmamamız lazım. Çok daha iyi işler yapmamız gerekiyor. Hatalarımız var. Bunları asgariye indirip, en az hatayla yola devam etmek zorundayız. Eksiklerimizi de gördük. Bunları telafi edeceğimize inanıyorum. Güçlü bir rakibe karşı mücadele ettik. Üsküdar Belediyesi iyi oyunculardan kurulu ve ligin iddialı takımlarından biri. Biz de geçen yılki kadromuzun üzerine iyi oyuncular transfer ettik. İyi takım kurduk, iyi bir başlangıç yaptık. Oyuncularımı sahada kazanma adına yaptıkları mücadeleden ötürü yürekten tebrik ediyor, kutluyorum. " dedi.

Haber

Bakmadan Geçme