Sporda Marka Okuldan Dünya Şampiyonluğu Yorumu

Liseler Dünya Şampiyonasında Bayanlarda Dünya Şampiyonu olan Doğa Kolejinde Koordinatör Tunç Dağal , Antrenör Mülayim Yalçın ve Kaptan Sinem Vatan Dünya Şampiyonluğunu değerlendirdiler.

Çeşitli branşlarda birçok Dünya Şampiyonluğu bulunan Doğa Koleji , Hentbol Tarihine adını yazdırdı.

Doğa Kolejleri  Spor Koordinatörü Tunç Dağal ,
"Bu bizim son beş yılda çeşitli branşlarda kazandığımız 4. Dünya şampiyonluğu.Bu sonuçla sporda çok büyük bir marka olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik.  Bu şampiyonluk benim eski bir hentbolcu olmam nedeniyle benim için çok anlamlı ve hentbolda uluslararası alanda son zamanlarda kazanılan en büyük başarı. Doğa Kolejleri olarak spora yaptığımız yatırım artarak devam edecek."dedi.

Doğa Koleji Antrenörü Mülayim Yalçın , " Hentbolda 19 Yıl once kazandığımız Liseler Dünya Şampiyonluğu bayrağını devralmaktan ve bu onura erişmiş olmaktan bir antrenör olarak sonsuz mutluluk duyuyorum. Çok iyi hazırlandık ve takım olduk. Ekip ruhunu en iyi şekilde sahaya yansıttık. Bize her konuda destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şampiyonluk ülkemize ve kurumumuza hayırlı olsun."dedi.

Takım Kaptanı Sinem Vatan ise şu açıklamaladar bulundu:  " Çok uzun zamandır bu şampiyonayı hedefleyerek buraya hazırlandık. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hocamızın yönlendirmeleri ile kilitlendik ve başardık.Çok mutluyuz, tüm hentbol camiası , ülkemiz ve okulumuza hayırlı olsun."dedi.

Haber

 


Bakmadan Geçme