Şükrü Gönül Açıklamalarda Bulundu

Ordu Boztepe Gönül Spor Kulübü Başkanı Şükrü Gönül , Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl kurulan veBayanlar Hentbol 1. Liginden zorlu mücadelelerin sonunda ligi 1.ci bitirip , ardından yarı final vefinalleride aşarak Süper Lige Şampiyon olarak çıkan Ordu Boztepe Gönül Spor’da, Süper Lig hazırlıklarısürüyor.

Ordu Boztepe Gönülspor Başkanı Şükrü Gönü
l , Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

Olağanüstü Genel Kurul Toplanıyor

Başkan Gönül, " Yönetim kurulu toplantısında, olağanüstü genel kurul yapılmasınınkararlaştırıldığı bildirildi. Toplantı 1 ay içinde gerçekletirilecek.2014 – 2015 sezonunda Ordu Boztepe Gönül Spor’u şirket statüsüne sokarakkurumsallaşmayı sağlayacağız. " dedi.

Takımın Şu an Durumu nedir? Oyuncularınız, transfer çalışmalarınız ne düzeyde?

Gönül , " Şuaniç transferde sporcularımızın hepsine teklifte bulunduk ve çoğu ileprensip anlaşmasına vardık. Ben Ahde Vefa ya inanan insanım. Başarıyıyakaladığımız oyuncular genç, ağırlıklı onlar tabiki kalacak.Bu oyuncularımızın yanına en az dört , beş Avrupa’dan yıldız yabancı takviyesi yapacağız. Yakın zamanda oyuncularımız ile sözleşme imzalayıp ,  bunuda kamuoyu ile paylaşacağız.. " dedi.

Marina Dmirtoviç ile Kesin olarak Anlaştık 

Başkan Gönül , Marina Dmitroviçtransferi ile ilgili yaptığı açıklamada , " Marina ile kesin olarakanlaştık. En kısa sürede Ordu’ya gelecek ve resmi sözleşmeye imzaatacağız. Takımımıza katkı sağlayacak ve gücümüze güç katacaktır. HemMarina hem de bizim için transfer hayırlı olsun. " dedi. " dedi.

Bakmadan Geçme