Süper Kupa Finali Öncesi Kaptanlar Konuştu!

2024-25 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Kupa maçı öncesinde, HDI Sigorta Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş ile finalisti Spor Toto Spor Kulübü'nün kaptanları basın toplantısında bir araya geldi.

Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda düzenlenen basın toplantısına Beşiktaş kaptanı Ömer Ozan Arifoğlu ile Spor Toto kaptanı Alp Eren Pektaş katıldı.

Beşiktaş kaptanı Ömer Ozan Arifoğlu, sezon hazırlıklarına yoğun bir şekilde başladıklarını ve geçen yılki kadroya göre beş yeni transferle yola çıktıklarını belirtti. Takımının hücum gücüne vurgu yapan Arifoğlu, daha iyi hücum yapan takımın galip geleceğini düşündüğünü ifade etti.

Spor Toto kaptanı Alp Eren Pektaş ise, zorlu bir rakip ile karşılaşacaklarını ve kadrolarında bu sezon yüzde 80 değişiklik yaptıklarını söyledi. Maçın sonucunun kaleci performansları ve oyunun dinamizmiyle belirleneceğini belirten Pektaş, Beşiktaş’a başarılar diledi.

Erkekler Süper Kupa müsabakası, 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 19.00'da başlayacak ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Bakmadan Geçme