Süper Kupa Kastamonu’da

Hentbol Bayanlar Süper Kupası Kastamonu’da oynanacak.

 Türkiye Bayanlar Hentbol Ligi’ni şampiyon tamamlayan Antalya Muratpaşa Belediyesi ile lig ikincisi Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü arasında oynanacak olan Süper Kupa karşılaşması 6 Eylül’de saat 18.00’da Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak. 

 Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, müsabakanın Kastamonu’da oynanacak olmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, "Türk hentbol liglerinin en üst düzey müsabakasının Kastamonu’da oynanacak olması, ilimiz açısından spor kenti hedefi yolunda önemli adımların başında geliyor. Bu bağlamda, Dünya Kupası grup eleme maçında A Erkek Milli takımımızın Kasım ayında Litvanya ile karşılaşacağı müsabakanın oynanacağı yer olarak da Hentbol Federasyonu, Avrupa Hentbol Federasyonu’na Kastamonu’yu bildirdi. Bu konuda Avrupa Hentbol Federasyonu’nun cevabı bekleniyor. Havalimanının açılmasıyla kolay ulaşılabilir olmanın rahatlığı her alanda olduğu gibi sportif alanda da ilimize büyük katkı sağlayacaktır. Tabii ki Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde oynayan Araç Belediyespor’un katkısı da çok büyük" dedi. 

 Çapraz, Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün organizasyonların altından rahatlıkla kalkacağından emin olduğunu kaydederek, kendilerine verilen desteklerden dolayı herkese teşekkür etti. 

Bakmadan Geçme