• Haberler
  • THF
  • Süper Kupa'nın Hakemleri ve Gözlemcileri Belli Oldu!

Süper Kupa'nın Hakemleri ve Gözlemcileri Belli Oldu!

Hentbol Erkekler ve Kadınlar Süper Ligi Süper Kupa müsabakaları ile başlıyor. Bu müsabakalarda görevli hakemler ve gözlemciler THF tarafından açıklandı.

2024-25 Hentbol Sezonu Kadınlar ve Erkekler Süper Kupa müsabakaları, Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanacak.

Hentbol Süper Liglerini şampiyon tamamlayan takımlarla Türkiye Kupası'nı müzesine götüren (ya da finale kalan) takımların karşılaşacağı Süper Kupa maçlarıyla birlikte 2024-2025 Hentbol Sezonu resmen başlayacak.

Cengiz Ömer - Murat Çelik Finalde! Gözlemciler Sercan Ersöz - Erhan Acar!

Erkeklerde Beşiktaş JK ve Spor Toto arasında oynanacak müsabaka 26 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00’da oynanacak. 

Süper Kupa finalinde geçen sezon Erkekler Süper Liginde 11 kez görev yapan Cengiz Ömer - Murat Çelik hakem ikilisi yönetecek. Gözlemciler ise Sercan Ersöz - Erhan Acar olacak. 

Kadınlar Süper Kupa'yı İki Hakem Kardeş Yönetecek! 

Kadınlarda ise Armada Praxis Yalıkavak ve Yenimahalle Belediyesi arasında oynanacak müsabaka 27 Ağustos Salı günü saat 19.00’da oynanacak. Müsabakayı Gökhan ile Orhan Keskin hakem ikilisi yönetecek. Geçen sezon Kadınlar Süper Ligi'nde 8 müsabakada görev yapan kardeş hakem ikilisi, Burdur bölgesi hakemleri. Müsabakanın gözlemcileri ise Gürbüz Köksal -Satılmış Kavacıklı olacak.

Bakmadan Geçme