Süper Kupa öncesi antrenörler konuştu

Kastamonu Belediyesi GSK ile Muratpaşa Belediyesi SK baş antrenörleri Hentbolhaber.Net'e konuştu.

CEMAL GÖRKEM ERİM/ HENTBOLHABER.NET – Bugün Saat 17:00’de, Ankara THF Spor Kompleksi’nde, geçen sezonun lig şampiyonu ve kupa finalisti Kastamonu Bld. GSK ile Türkiye Kupası şampiyonu Muratpaşa Bld. SK arasında oynanacak 2019 Kadınlar Hentbol Süper Kupa mücadelesinde iki teknik adamın görüşlerini sorduk. TRT Spor 2’de canlı yayınlanacak maçla ilgili iki baş antrenörün ifadeleri şu şekilde:

Okan Halay(Kastamonu Belediyesi GSK): Süper Kupa önemli bir organizasyon ve biz bu önemin farkındayız. Muratpaşa Belediyespor bu kupayı defalarca kazanmış bir takım. Biz ise şimdiye kadar bir kez mutlu sona ulaştık. İkinci kez kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Tek maçlı organizasyonlar her zaman zordur. Günlük performansınıza bağlıdır ve telafisi olmayan maçlardır. Biz bu maça iyi hazırlandık ve istediğimiz oyunu sahaya yansıtırsak kazanacağımıza inanıyorum. 

Betül Yılmaz’ın, geçtiğimiz hafta antrenmanda eli kırıldı. Fatmagül Sakızcan, geçen sezon geçirdiği çapraz bağ ameliyatının ardından tedavi süreci devam ediyor. Bu iki oyuncumuz dışında eksiğimiz bulunmuyor.

Haber

Birol Ünsal(Muratpaşa Belediyesi SK): Muratpaşa Belediyesi bu kupayı 3 kez müzesine götürdü ve 4.’yü eklemek için sahaya çıkacağız. Kastamonu Belediye GSK Türkiye standartlarının üstünde ve yıldızlar topluluğu diyebileceğimiz bir takım. Fakat biz de genç ve dinamiğiz ve en az onlar kadar iddialıyız. Milli takım organizasyonları dolayısıyla tam takım olarak sadece 1 antrenman yapaldik. Bizim için handikap olarak bunu söyleyebilirim. Şahsım açısından genç oyuncularımızın performansı sonuçtan daha önemli olacaktır. Kazanan Türk hentbolu olsun.

Takımda herhangi bir eksik veya sakat oyuncu bulunmuyor. Bugün tam kadro sahada olacağız.

Bakmadan Geçme