Süper Kupaların Dört Süper Açıklaması

Hentbol Erkekler ve Bayanlar Süper Kupa müsabakaları Öncesi Dört Takımın Antrenörü Açıklamalarda Bulundu.

Hentbol Bayanlar Süper Kupası ,Türkiye Bayanlar Hentbol Ligi’ni şampiyontamamlayan Antalya Muratpaşa Belediyesi ile lig ikincisi ÜsküdarBelediyesi Spor Kulübü arasında 6 Eylül’de Kastamonu Atatürk SporSalonu’nda oynanacak.

Üsküdar Belediyesi Antenörü Kadir Ayar yapmış olduğu açıklamada: "Öncelikle müsabakanın Kastamonu’da oynanacak olması hentbol adına çokgüzel ve maçın Kastamonu’ya alan yetkililere teşekkür ediyorum. Kolaybir maç olmayacak , genç ekibimle sahada elimizden geleni yapacağız.Türkiye hentbolu adına güzel bir maç olmasını diliyorum. Kadromuza altyapıdan 8 oyuncu dahil ederek kadromuzu genişlettik.  Genç sporcularımlaberaber sahaya gücümüzü göstermeye çalışacağız." dedi.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal yapmış olduğu açıklamada: "Geçen yıl kazandığımız kupayı bu senede kazanmak istiyoruz. Bu kupayıkazanacak gücümüz olduğunu düşünüyorum. Üsküdar Belediyesi genç bir ekip, biz sahaya kazanmak için çıkacağız." dedi.
 

Haber

Hentbol Erkekler Süper Kupası,Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’ni şampiyon tamamlayan Beşiktaş Spor Kulübü ile Türkiye Kupası sahibi Ankara Büyükşehir Belediyespor arasında 7 Eylül 2013 Cumartesi günü saat 15.00’da oynanacak.

Beşiktaş Antrenörü Müfit Arın müsabaka öncesi yapmış olduğu açıklamada, ‘‘Yeni bir takım kurduk ve takım olarak bu karşılaşmaya hazırız. Taraftarımızın da desteği ile, Süper Kupa’yı kazanmayı ve lige kupa ile başlamayı arzuluyoruz’’ dedi. 

Büyükşehir Belediye Ankaraspor Antrenörü Zeki Polat maç ile ilgili düşüncelerini şöyle aktardı: " Süper kupayı kazanarak kulüp olarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hem lige hazırlık, hem de hentbol adına çok güzel bir karşılaşma olacak. Beşiktaş çok tecrübeli ve iyi bir ekip , bizde iyi bir takımız ve kupayı müzemizde görmek için elimizden geleni yapacağız. " dedi.

Haber

Hentbol Bayanlar Süper Liginde 2013-2014 Sezonu Şampiyonu Hangi Takım Olur?

 

Hentbol Erkekler Süper Liginde 2013-2014 Sezonu Şampiyonu Hangi Takım Olur?

NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.

Bakmadan Geçme