Süper Kupa'nın sahibi Beykoz Belediyespor

2021-2022 sezonu Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş Yurtbay Seramik ile HDI Türkiye Kupası Şampiyonu Beykoz Belediyesi'nin karşılaştığı Süper Kupa Finalinde gülen Beykoz Belediyespor oldu.

HENTBOLHABER.NET – 2021-2022 sezonu Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş Yurtbay Seramik ile HDI Türkiye Kupası Şampiyonu Beykoz Belediyesi’nin karşılaştığı Süper Kupa maçında gülen Beykoz Belediyespor oldu.

Baştan sona çekişmenin sürdüğü ilk yarıyı Beşiktaş Yurtbay Seramik, 12-11 önde kapadı. İkinci yarıdada temponun hiç düşmediği maçta rakibine 29-28’lik üstünlük sağlayan Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, kupayı ilk kez müzesine götürme başarısı gösterdi.

Müsabaka sonrası düzenlenen kupa seremonisinde Beykoz Belediyesi GSK’ya THF Erkekler Süper Kupa’yı ve madalyaları THF Başkanı Uğur Kılıç, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı ve THF Başkan Vekili Kenan Gökmen verdi.

Beşiktaş Yurtbay Seramik’e ise madalyalarını THF Asbaşkanı Salim Öztürk ve THF Yönetim Kurulu üyesi Adem Altunsoy takdim etti.

Törende “Maçın En Değerli Oyuncusu” ödülünü ise Beykoz Belediyesi’nden Ali Emre Babacan’a THF Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Çelik verdi..

 

Bakmadan Geçme