Süper Lig Antrenörler Toplantısı Sona Erdi

Toplantıda lig statüleri, takvimi ve yaşanan sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) KonferansSalonu’nda düzenlenen toplantıya Süper Lig takımlarının antrenörleri, AMilli Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Adnan Öztürk  ve federasyonyetkilileri katıldı. İki gün süren toplantıda, Süper Lig, Türkiye Kupasıve Gençler Ligi değerlendirilmesi yapıldı. 

Toplantıda,lig statülerine ilişkin görüş alışverişinde bulunan antrenörler, ligdeyaşanan sorunlar hakkında da fikirlerini beyan ettiler. Sezon sonundaGençler Ligi’nden Süper Lig’e eklenen puan uygulaması ve ligtakviminde play-off’a kalamayan takımlar için oluşan 6 aylık boşluk vesalon sıkıntısı da gündeme geldi. 

A MilliErkek Hentbol Takımı Antrenörü Öztürk, değerlendirme toplantısında, Türkhentbolunun daha iyiye gidebilmesi için fikir alışverişindebulunulduğunu belirterek, antrenörlerin taleplerinin ve sorunlarınındinlendiğini ifade etti. 

Milli takımasporcu göndermeyle ilgili sorunların dile getirildiğini söyleyen Öztürk,"Nasıl daha iyi takım kurabiliriz, sporcularımıza nasıl daha iyi eğitimverebiliriz gibi  konular üzerinde de durduk. Gelecek sezonun ligstatüsü hakkında görüşmeler yaptık. Federasyon yönetim kuruluyla ortakdüşüncelerimizi paylaşacağız. Toplantıda güzel paylaşımlar oldu" dedi.

Bakmadan Geçme