Süper Lig Antrenörleri Biraraya Geldi

Hentbol Süper Lig Antrenörleri Toplantısı Ankara’da başladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF)Konferans Salonu’nda düzenlenen değerlendirme toplantısına, Süper Ligtakımlarının antrenörlerinin yanı sıra THF Teknik Kurul Başkanı MehmetAli Çeliksoy ile A Milli Erkek Hentbol Takımı Anterenörü Adnan Öztürkkatıldı.

THF Teknik Kurul Başkanı Çeliksoy, iki gün sürecek toplantınınaçılışında yaptığı konuşmada, antrenörlerden Türk hentbolunun geleceğiiçin katkılarını beklediklerini söyledi.

Antrenörlerin Süper Lig, Türkiye Kupası ve Gençler Ligi’nin statülerineilişkin dilek ve temennilerini dinleyeceklerini dile getiren Çeliksoy,"İki yıl sonra tekrar bir araya geldik. Eleştirilerinizi vetekliflerinizi kayda geçireceğiz. Daha sonra yönetim kuruluyla budüşüncelerinizi paylaşacağız" dedi.

A Milli Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Öztürk ise önümüzdeki sezonhentbolu nasıl daha ileri götürebilirizin derdini taşıdıklarını ve bununiçin toplandıklarını ifade etti.

Toplantının ilk gününde 2013-2014 sezonunun değerlendirmesi yapıldı.Ligler, Gençler Ligi, yabancı statüsü gibi konular ele alındı.Antrenörler de söz alarak, sıkıntılarını ve görüşlerini dile getirdi.

Bakmadan Geçme