Süper Lig'den Çekilmişlerdi... Korer Koral: 'Hentbol Adına Çok Üzgünüm'

Geçtiğimiz günlerde yapılan fikstür çekimi öncesinde, Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un Süper Lig'e katılmayacağı duyuruldu. Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un baş antrenörü Korer Koral, konuya ilişkin 'Hentbol adına çok üzgünüm' yorumunda bulundu.

Erkekler Hentbol Süper Lig'inde geçtiğimiz sezon final oynayan ve Avrupa Kupalarına katılma hakkı elde eden Sakarya Büyükşehir Belediyespor yeni sezon öncesi ligden çekildi.

Ligden çekilen Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un baş antrenörü Korer Koral, Henbolhaber'e konuştu. 

'Hentbol Adına Çok Üzgünüm'

Koral, "Alınan bu kararların hiçbir anında benimle bir iletişim kurulmadığından bir yorumda bulunmak zor. Kulüp kendince kararlar almış ve uygulamış. Sadece Hentbol için  üzüntü duyduğumu belirtmek isterim... Hentbol adına çok üzgünüm"

NE OLMUŞTU?

Sakarya Büyükşehir Belediyespor, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında üst üste play-off finaline çıkarak her iki sezonu da ikinci sırada tamamlamıştı. Bu yıl, lige katılım süresinin son gününde Süper Lig'de kalma kararı almış ve katılım payını ödemişti. Ancak, dün yapılan fikstür çekimi öncesinde beklenmedik bir gelişme yaşandı ve Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un Süper Lig'e katılmayacağı duyuruldu. 

Bu ani karar, hentbol dünyasında büyük bir şaşkınlık yarattı. Ayrıca, takım daha önce Avrupa kupalarına katılmama kararı almıştı.
 

Yorumlar 1
Sakarya 01 Ağustos 2024 12:34

Hentbol adın Sakarya’yı yediniz neymiş üzgünmüş hoca sizin üzgünlüğünüz arpanız kesilince oldu

Bakmadan Geçme