• Haberler
  • 1. Lig
  • Süper Lig Hedefindeki Kepez Belediyesi, KKTC Milli Takımı ile 1. Lig Provası Yaptı

Süper Lig Hedefindeki Kepez Belediyesi, KKTC Milli Takımı ile 1. Lig Provası Yaptı

Süper Lig hedefiyle ilerleyen Kepez Belediyesi Spor Kulübü, KKTC'de yaşça büyük rakiplerle oynayarak 1. Lig provası gerçekleştirdi.

Süper Lig hedefinde olan ve bu sezon 1. Lig’de mücadele edecek Kepez Belediyesi Spor Kulübü, KKTC'de kendilerinden yaşça büyük takımlarla 4 hazırlık maçı gerçekleştirdi. 

Dostluk Bağları Kurdular 

Geçen sezon 2. Lig şampiyonu olarak 1. Lig’e yükselen Kepez ekibi, Girne’de Dikmen Belediyesi’nin davetlisi olarak hazırlık maçlarına katıldı ve dostluk bağları kurdu.

Süper Lig Hedefindeki Kepez Belediyesi, KKTC Milli Takımı ile 1. Lig Provası Yaptı

Dikmen Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen kamp süresince, Kepez Belediyesi Spor Kulübü, DİGEM U18 ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Kulübü’nün U18 takımlarıyla birer maç yaptı. Ayrıca, KKTC Milli Takımı ile de iki karşılaşma gerçekleştirdi. 

İlk Maçı Aldılar

1. Lig'de mücadele etmelerine rağmen U15 kategorisinde yer alan Kepez temsilcisi, milli takımla ilk maçını kazanırken, başa baş geçen ikinci maçı kaybetti. KKTC Milli Takımı'nın kadrosunda 27 yaşındaki oyuncular da bulunuyordu.

Süper Lig Hedefindeki Kepez Belediyesi, KKTC Milli Takımı ile 1. Lig Provası Yaptı

Kosova’ya özel bir turnuvaya gidecek olan KKTC Kadın Hentbol Takımı, son hazırlık maçını Kepezlilere karşı yapmış oldu. Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu’ndan itibaren seçip yetiştirdiği oyuncularıyla adım adım ilerleyen Antrenör Sertan Sarpaş, son karşılaşmanın ardından seminer vermesi ve tecrübelerini aktarması için tekrar davet edildi. Kıbrıslıların yaşça küçük olan takımın başarısını takdir ettiğini belirten Sarpaş, dostluk bağlarını geliştirmek istediklerini söyledi.
Süper Lig Hedefindeki Kepez Belediyesi, KKTC Milli Takımı ile 1. Lig Provası YaptıSüper Lig Hedefindeki Kepez Belediyesi, KKTC Milli Takımı ile 1. Lig Provası YaptıSüper Lig Hedefindeki Kepez Belediyesi, KKTC Milli Takımı ile 1. Lig Provası YaptıSüper Lig Hedefindeki Kepez Belediyesi, KKTC Milli Takımı ile 1. Lig Provası YaptıSüper Lig Hedefindeki Kepez Belediyesi, KKTC Milli Takımı ile 1. Lig Provası YaptıSüper Lig Hedefindeki Kepez Belediyesi, KKTC Milli Takımı ile 1. Lig Provası Yaptı

Bakmadan Geçme