Süper Ligde böyle maç oynanmadı!

Kadınlar Süper Liginin hızlı ekibi Ardeşen’in genç Antrenörü Ali İhsan Tekin, herkesin heyecanla beklediği o maça çıkıyor…

HENTBOLHABER.NET – Türk kadın hentbolunun önemli kulüplerinden Muratpaşa’da 8 yıl her kademede antrenörlük yapan Ali İhsan Tekin, bu kez sahaya Antalya ekibinin rakibi olarak çıkıyor.

Tekin, Süper Ligin ilk erteleme maçında Muratpaşa BSK karşısına Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonu Ardeşen GSK’nın başında çıkacak.

Rize ekibinin başındaki ilk resmi maçına Yenimahalle BSK ile oynanan Süper Kupa müsabakasında çıkan Ali İhsan Tekin, muhteşem bir mücadelenin yaşandığı finalde kupayı kaldırdı.

SÜPER KUPA ARDEŞEN’İN OLDU

Süper Ligde ise ilk resmi maçına İzmir deplasmanında çıkan Ali İhsan Tekin, ilk yarısı evsahibinin üstünlüğü ile geçen müsabakada ortaya koyduğu taktik ve strateji ile ikinci devrede Rize ekibinin oyuna ağırlığını koymasını ve maçı 19:25 kazanmasını sağladı. 

DRAMATİK BİR KARŞILAŞMA

Antalya ekibinin EHF Kupası maçı nedeniyle ertelenen Süper Ligin ilk hafta müsabakası 21 Eylül Çarşamba günü (bugün) oynanacak.

Saat 17:00’de Süleyman Evcilmen Spor Salonunda oynanacak karşılaşma, Ardeşen’in çiçeği burnunda baş antrenörü Ali İhsan Tekin için duygusal bir sınav olacak. Zira Ali İhsan Tekin, 12 yıllık antrenörlük kariyerinin 8 yılında Muratpaşa’da görev yaptı.

Tekin; “Antalya ve Muratpaşa benim yabancı olmadığım bir yer. Antalya’da 12 yılım geçti. Ardeşen ile Dayım Birol Ünsal’a karşı sahaya çıkacağım. Birçok şeyi ondan öğrendim. Buralarda olmamda onun katkısı çok büyüktür. Ona karşı oynayacağım. Benim için çok duygu yüklü bir maç olacak” dedi.

Ardeşen GSK Başantrenörü Tekin, “Muratpaşa maçında tek amacımız galip gelerek Ardeşen’e mutlu bir şekilde dönmek. Maç için gerekli önlemlerimizi aldık. Kazanan taraf inşallah biz olacağız” diyerek sözlerine son verdi.

Bakmadan Geçme