Süper Lig’de bugün

Beşiktaş Mogaz evinde Antalyaspor’u ağırlayacak.

HENTBOLHABER.NET – Milli maç arası nedeniyle Kadınlar Süper Lig’de karşılaşmalar yapılmazken Erkekler Süper Ligi’nde 9. Hafta Pazar günü oynanan Gençlerbirliği – Rainbow Kayserispor karşılaşması ile tamamlandı.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi 7. Hafta erteleme maçında bugün Saat 19:00’da Beşiktaş Mogaz evinde Antalyaspor’u ağırlayacak.

Müsabakanın gözlemciliğini Hakan Küçükyılmaz yapaacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Hasan Kılıç ve Kaan Çınar hakem çifti yönetecek.

Beşiktaş Mogaz oynadığı 7 maçta aldığı 14 puanla ve 2 maç eksiği ile puan tablosunda 2. Sırada yer alırken Antalya ekibinin 4 puanı blunuyor.

HALAY: REFERANS BİR MAÇ OLACAK
Antalyaspor Antrenörü Okan Halay HentbolHaber.Net’e yaptığı açıklamada transferde meydana gelen gecikmeler ve cezalar nedeniyle bu akşam oynanacak karşılaşmaya eksik kadro ile çıkacaklarını belirtti.

Okan Halay sözlerine şöyle devam etti: "Kadroda bulunmayan arkadaşlarımızın eksikliğini hissedeceğiz ancak ekibimin bunun altından kalkacağınna inanıyorum. Önemli bir takım ile oynayacağız, elimizden gelen gayreti göztereceğiz. Bu maçın bundan sonraki maçlara referans olacak şekilde hentbol adına doğruları yapacağımız bir karşılaşma olmasına çalışacağız. Kendimizi değerlendirebilmemiz açısından önemli bir maç olacak."

 


Bakmadan Geçme