Süper Lig’de erteleme müsabakaları oynandı

Hentbol Erkekler ve Kadınlar Süper Ligi’nde erteleme müsabakaları oynandı.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Lig 10. hafta erteleme maçında Köyceğiz Belediyespor, deplasmanda Ümitköy Anadolu İHL Başkent Akademi’yi 37-33 yendi.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ise Kastamonu Belediyesi GSK, Aksaray Belediyespor’u 40- 16’lık skorla mağlup etti.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi 14. hafta karşılaşmasında Kastamonu Belediyespor, sahasında Aksaray Belediyesi GSK’yı konuk etti. Merkez Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısı 218 Kastamonu Belediyespor’un üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Kastamonu Belediyespor, farkı açarak Aksaray Belediyespor’u 4016’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmada sakatlıktan yeni kurtulan ve maç eksiği olan kaptan Serpil İskenderoğlu 6 golle oynarken, sahanın en skorer ismi ise 7 golle Sara oldu. Bir maç eksiğiyle 20 puanla 3. sırada bulunan Kastamonu Belediyespor, ligde çıktığı 12 karşılaşmada 10 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı.

Köyceğiz Belediyespor ise deplasmanda Ümitköy Anadolu İHL Başkent Akademi’yi 37-33 yendi.

THF Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Köyceğiz Belediyespor, 19-13 üstün tamamladı. İkinci yarıda da skordaki üstünlüğünü sürdüren konuk ekip, maçtan 37-33 galip ayrıldı.

Bakmadan Geçme