Süper Lig'de neler oluyor?

Rainbow Kayseri'nin yarın Erkekler Süper Ligi 4. Hafta karşılaşmasında sahaya çıkmama ihtimali belirdi. Durum maç saatine kadar belirsizliğini koruyacak gibi görünüyor…

Fulya Öktem – HENTBOLHABER.NET / ÖZEL
Fikstüre göre Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi’ne renk katan Rainbow Kayseri Spor Kulübü ligin 4. Haftasında deplasmanda lider Amasya Taşova YIBO ile karşılaşacak. Taşova Spor Salonu’nda yarın (11.10.2014 Cumartesi) 13:00’de oynanması beklenen karşılaşmanın gerçekleşmeme ihtimali doğdu. Sebep ise Kayseri temsilcisinin yeni antrenörü Hakan Dinler’in takımın başında sahaya çıkabilmesi için gereken lisansın bugün mesai saati bitimine kadar onaylanmamış olması.

Kayseri Rainbow SK İkinci Başkanı Ahmet Yavuz Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bilindiği üzere Hakan Dinler Hocamızla anlaştık. Gerekli izin için başvurumuzu da bayram tatili biter bitmez Çarşamba günü yaptık. Bugün saat 15:30 sularında Hakan Hoca’nın takımın antrenörü olarak sahaya çıkmasını sağlayacak iznin verilmediğini öğrendik. Mesai bitimine bu kadar yakın zamanda bu haberi aldık. Hentbol için bir araya gelmiş birkaç kişiyiz. Bu uygulamayı esefle kınıyoruz. Diğer kulüplere gösterilen anlayışın daha fazlasını istemiyoruz, olması gerekenin yapılmasını istiyoruz.”

Ahmet Yavuz; “Takımı antrenörsüz sahaya nasıl çıkaralım. Bu kadar önemli bir maç öncesi karşı karşıya kaldığımız durum bizi derinden sarstı. Şu an Yönetim Kurulu toplantısı yapıyoruz. Sahaya çıkmayabiliriz” dedi.

Rainbow Kayseri SK sporcuları an itibariyle deplasman için kaldıkları otelde bulunuyorlar. Görüştüğümüz kaynaklar belirsizliğin maç saatine kadar devam edebileceği yorumunu yaparken Federasyon cephesinden konu ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.  Milli Takım Antrenörü de olan Hakan Dinler’e ise telefonla ulaşamadık.

Bakmadan Geçme