Hentbol Erkekler ve Bayanlar Süper Liginde erteleme maçları salı ve Çarşamba günleri oynandı.
Salı günki mücadelede Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, 51 Niğdespor’u 35-30 yendi. Karşılaşma, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’un 16 Şubat Cumartesi günü Çalenç Kupası’nda oynayacağı maç nedeniyle bugüne alınmıştı.
Beşiktaş, Bursa Nilüfer Belediyesi’ni 30-27 yendi. Süleyman Seba Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmanın ilk yarısını ise Bursa Nilüfer Belediyesi 13-11 önde tamamladı.
THF Bayanlar Süper Liginin 13. Hafta Erteleme Maçında ise Çankaya Belediyesi ANKASpor’a Konuk Olan Ardeşen GSK Karşılaşmadan 32 – 23 Mağlup Ayrıldı. Hafta sonu Calenç Kupası şoku yaşayan Çankaya Belediyesi Anka Spor, bu galibiyet ile moral buldu.
2022-2023 Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu final serisinde... Haberin Devamı..
Kadınlar Süper Ligi'nde İzmir Büyükşehir Belediyesi üçüncü... Haberin Devamı..
2022-23 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi'nde oynanan Final Serisi maçında... Haberin Devamı..
Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Birol Ünsal, Kastamonu Belediyesi Gençlik... Haberin Devamı..
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Hentbol Kadınlar Süper Ligi... Haberin Devamı..
Kastamonu Belediyesi Spor Kulübünün antrenörü İbrahim Belet açıklamalarda... Haberin Devamı..
2022-23 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi'nde Kastamonu Belediyesi ile Konyaaltı... Haberin Devamı..