'Süper Lig'e yükselmek istiyoruz'

Hentbol Kadınlar 1. Lig A grubunu ilk sırada tamamlayan Mersin B.Belediyesi Spor Kulübü'nün Antrenörü Ali Rıza Yeşil 7-10 Nisan tarihlerinde Antalya-Alanya Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak olan Kadınlar 1. Lig Play-off maçları öncesinde hentbolhaber.net'e değerlendirmelerde bulundu.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar 1. Lig A grubunu ilk sırada tamamlayan Mersin B.Belediyesi Spor Kulübü’nün Antrenörü Ali Rıza Yeşil 7-10 Nisan tarihlerinde Antalya-Alanya  Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan Kadınlar 1. Lig Play-off maçları öncesinde Hentbolhaber.net’e değerlendirmelerde bulundu.

Yeşil’in açıklamaları şu şekilde: “Bizim içinde bulunduğumuz A grubu zorluydu. Herkes birbirini yenecek güçteydi. Biz, 18 maçın 16’sını kazandık. Bu grubu lider tamamlamak bizim için mutluluk vericiydi. Takıma da ayrı bir motivasyon kazandırdı.”

PLAY-OFF BEKLENTİSİ
Yeşil şu şekilde devam etti: “Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Takımda bir sakatlık bulunmuyor. Takımdaki herkes play-off’a kenetlenmiş durumda. Oyuncularım şampiyon olmak istiyor. Mersin takımı olarak, takımımızdaki oyuncularımızın çoğunluğu şehrimizin oyuncusu. Mersin’de kadın hentbolu 12 yıldır liglerde yer almıyordu. İlk senesinde ise grubunu lider tamamlayıp play-off’a yükselmesi de takıma ayrı bir mutluluk kazandırıyor.”

Yeşil: “Gol kraliçeliğinde bizim takımızda bulunan Hatice Güler’in ilk sırada olması da takıma da motivasyon sağlıyor. Hatice Güler attığı 214 gol ile ilk sırada. Takım, oyun olarak da birbirlerine destek çıkıyor. Play-off mücadelesinde de tüm oyuncularımın kazanma isteğiyle sahaya çıkacaklarını biliyorum.  Maçlarımızı kazanarak Süper Lig’e yükselmek istiyoruz.”

 

Bakmadan Geçme