Süper Ligin Yeni Konuğu

Anafen Kolej Spor,2013-2014 hentbol Sezonu Süper Lig’inde mücadele etmeye hak kazandı.

2007yılında küçüklerde şampiyon olduğu kadrosuyla yükselen, Yıldız ve Gençlerde 7milli sporcu kazandıran Anafen Koleji Spor Kulübü, bu yıl nihai hedefine ulaştıve 2012-2013 THF Erkekler 1.Lig "A" Kategorisi’nde şampiyon olarak, Süper Ligdemücadele etmeye hak kazandı.

Haber

 


Altyapılar, okullar ve 1. Lig kategorilerindeminik yaşta hentbola başlayan sporcuları ile bugünlere gelen Anafen Koleji, İstanbul ve Türk hentbolu için de umut vaat ediyor.

Anafen Kolej SporHentbol Takımı 2005-2006 sezonunda başlayan hentbol faaliyetlerini, küçük, yıldız, genç vedeplasmanlı lig mücadelesinde her sezon bir başarı elde ederek kazandığıtecrübeyi süper ligine taşıdı. Başarılarını özellikle alt yapıdan yetiştirdiğisporculardan elde eden Anafen Kolej Spor, hentbolailesinin her kesiminden takdir ve ilgi topladı.

Anafen Kolej Spor uzunyıllar kadrosunu muhafaza ederek Türkiye HentbolFederasyonuna, yıldızlar ve gençlerde 7 milli sporcu kazandırdı. Ligin en gençkadrosuna sahip olan Anafen Kolej Spor’un yetenekli sporcuları şölen havasındayapılan törenle kupa ve madalyalarını aldı.

2012-2013 Sezonunda Hentbol Erkekler Türkiye Kupasını Kim Kazanır?

 

Bakmadan Geçme