'Takım olarak ağaç gibi köklü, orman gibi güçlü olmaya devam edeceğiz'

Eskişehir Orman Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Fatih Işık, Spor Toto Spor Kulübü’ne karşı aldıkları galibiyet sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Tuğba Akkesen / hentbolhaber.net

Hentbol Erkekler Süper Ligi, 19. Haftasında çok önemli bir maç oynandı. 21 Mart 2022’de Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda Eskişehir Orman Spor evinde Spor Toto Spor Kulübü’nü ağırladı. Ligin iddialı iki takımının seyir zevki yüksek mücadelesini TRT Spor Yıldız canlı olarak ekranlara getirdi. İlk devre 13-8 Eskişehir Orman Spor’un üstünlüğü ile geçerken maç sonunda kendi sahasından 26-18 ayrılan Eskişehir Orman Spor Kulübü oldu.

Eskişehir Orman Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Fatih Işık hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu.

“HAKLI VE İYİ BİR GALİBİYET ALDIK”
Işık’ın ifadeleri şu şekilde: “Maç günü olan 21 Mart Ormancılık Günü’nde gün içerisinde özel organizasyonlarımız oldu. Kendi sahamızda böyle bir anlamlı bir günde son şampiyon Spor Toto Spor Kulübü’ne karşı çok iyi performans sergilediğimizi düşünüyorum. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar mücadeleyi bırakmadılar. Haklı ve iyi bir galibiyet aldıklarını düşünüyorum oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Bu galibiyetimizi tüm teşkilatımıza ve ormancılarımıza armağan etmek istiyoruz. Takım olarak bizim bir sloganımız oluştu. Orman Genel Müdürlüğü’nün bu yıl ki sloganıdır: Ağaç gibi köklü, orman gibi güçlü olmaya devam edeceğiz. Bu sloganımızı sezon sona kadar devam ettirmek istiyoruz.”

“KALECİ TANER GÜNAY BU MAÇTA GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ BİR PERFORMANS SERGİLEDİ” Işık: “Kadromuzdaki tüm oyuncularımız bizim için çok değerli. Ramazan Döne hentbolun efsanelerinden birisidir demiştim. Bu maçtaki performansıyla herkes farkını görmüştür diye düşünüyorum. Tüm oyuncularım mücadeleci ve üst düzey performans sergiliyorlar. Tüm oyuncularım gibi kalecimiz Taner de bu maçta üst düzey bir performans ortaya koymuştur. Maçın kazanılmasına gerçekten çok fayda sağlamıştır. Kazandığımız için çok mutluyuz. Spor Toto Spor Kulübü’nü de birçok eksikliği olmasına rağmen çok iyi mücadele ettiklerini düşünüyorum. Onlara da oynayacak oldukları maçlar için başarılar diliyorum.”

Bakmadan Geçme