“Takım olmak finali getirdi”

Kadınlar Süper Ligi Play-Off finaline yükselen Muratpaşa Belediyesi SK’da teknik direktör Birol Ünsal, hak ettikleri yerde oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi.

HENTBOLHABER.NET – Birol ünsal, “Zağnos gibi kuvvetli bir ekibi, Play-Off yarı finali 5.maçı sonucunda 3-2 mağlup ederek tekrar şampiyonluğa adım attığımız için mutluyum. Bugün oynanan müsabakada Zağnos’un etkili isimleri kilitleyen genç oyuncularımız ve kadrodaki tecrübeli oyuncularım ile maçı kazanmasını bildik. Biz Muratpaşa Belediyesi SK olarak şampiyonluklara aday bir ekibiz. Bunu da bugün gösterdik. Muratpaşa Belediyesi SK forması maçı kazandı. Takım olmak finali getirdi. Seyircimizde olması gerektiği gibi bize destek olarak finale yürümemizi sağladı. Tüm oyuncularımı, taraftarlarımızı kutluyorum” dedi.

Play-Off Final müsabaka tarihlerine de değinen Birol Ünsal, ” Tek antrenman ile finale çıkıyoruz. 6 ayda 30 maç yaptık. 20 günde 15 maç yapıyoruz.  İlk maç 4 Mayıs’ta başlıyor ardından dinlenmeden seride eşitlik devam etmesi halinde 15 Mayıs’a kadar 5 maç yapacağız. Böyle birşey olamaz. Bu benim için değil tüm takımlar için geçerli” dedi.


//

Bakmadan Geçme