Tam 35 Göztepe

Hentbol Erkekler 1.Lig A Klasmanın en zor maçlarından biri İzmir’de oynandı.

1.Lig A Klasmanın her iki yeni ekibi ,İzmir Gürsel Aksel Spor Salonunda kozlarını paylaştı. Kayseri’yi temsil eden Atlas Eğitim Spor Kulübü , Göztepe’ye 35-29 mağlup oldu.

Müsabakaya hızlı başlayan Göztepe ilk yarının 10.dakikasında 6-0’lık seri yakalayarak oyuna ağırlığını koydu. Müsabakanın 14.dakikasında Göztepe oyunda iki eksik kalmasına rağmen, bu avantajı değerlendiremeyen Kayseri Atlas Eğitim Spor Kulübü, Göztepe Kalecisi Kemal’i geçmekte zorlandı ve müsabakayı geride götürdü. 20.dakikada skor Göztepe lehine 13-8 olurken, İlk yarı Göztepe’nin 17-11 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Kayseri Atlas Eğitim ,Göztepe’nin tekrar oyuna ağırlını koyması ile aradaki farkı kapatamadı. 2.yarının ilk 10 dakikası 25-15 Göztepe’nin üstünlüğü ile geçilirken, 25.dakika da Göztepe 33-23 üstünlüğünü korudu.

Müsabaka sonucunda gülen taraf35-29 ile Göztepe oldu.

Haber

Göztepe’de Antrenör Bülent SAYIN müsabaka sonrası yapmış olduğu açıklamada : " Kayseri temsilcisi zorlu bir ekip ancak bugün ekibim iyi oynadı ve kazanmasını bildik.Genç bir ekibiz taraftarımızın desteği ile bugünlere geldik. Her zaman söylediğim gibi "FORMADA Kİ TER ONURUMUZDUR" biz bunun için mücadele ediyoruz.Tarftarlarımız bizi yalnız bırakmasın.  İkide iki yaptık haftaya Artvin deplasmanındayız.İnşallah oradan da istediğimiz sonucu alırız."dedi.

Bakmadan Geçme