Taraftar Hentbol'u Sevdikçe Ardeşen GSK Büyüyor!

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün başkanı Oğuz: 'Taraftarların hentbola olan sevgisi arttıkça Ardeşen GSK olarak büyüyoruz.' Dedi. Başkan Sultan Rauf Oğuz, Lig'in 8. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde mağlup ettikleri Orduspor karşılaşması sonrası taraftara önemli mesajlar verdi.

Oğuz,Orduspor karşılaşmasında taraftardan gördükleri desteği adeta bir tarihniteliğinde olduğuna vurgu yaparak, Taraftarların hentbola olan sevgisiarttıkça Ardeşen GSK olarak büyüdüklerini söyledi.

Haber

Serimizi sürdürmek İstiyoruz!

Ardeşen GSK olarakyakaladıkları 3 maçlık serinin devam etmesini istediklerini ifadeederek, “Birinci devrenin son maçını 15 Aralık Cumartesi günü KastamonuAraç Belediyespor karşısında deplasmanda oynayacağız. Bu karşılaşmadanda galibiyetle ayrılarak serimizi 4’e çıkarmak istiyoruz. Bu sonuçladevreyi 4. Sırada tamamlamış olacağız. İkinci devrenin ilk ikihaftasında da İzmir BŞB ve Maltepe BSK gibi hedef maçlarımıza çıkacağız.Bu maçlardan da galibiyetle ayrılmamız halinde serimizi 6’ya kadaryükseltmiş olacağız. Kısacası birinci devrede göstermiş olduğumuzbaşarıyı ikinci devreye de taşıyabilirsek Avrupa için ilk 4’te yer almahedefimize çok yaklaşmış olacağız. Bu başarsıyı yakalayabilmemiz için detaraftarımızın dünden daha çok bizi desteklemesini bekleyeceğiz.” Dedi.

Oğuz, yaptığı açıklamada,taraftarların hentbolu önemsemesinde basına da önemli görevler düştüğünübelirterek, hentbol takımına seyirci desteğinin artarak devam etmesinigerektiğini ifade etti.

İldekitüm spor dallarının da desteklenmesi gerektiğine değinen Oğuz, “Maddimanevi anlamla destekler alıyoruz. Destekler olduğu sürece biz de dahaçok motive oluyoruz. Buda başarımıza yansıyor. Bizi asıl cesaretlendirenseyircilerimizdir. Bizim gittiğimiz bütün deplasman maçlarında en az evsahibi takım kadar seyircimiz oluyor. Çünkü biz deplasmanlarakültürümüzle geleneklerimizle gidiyoruz. Buda bize oradahemşerilerimizin desteği olarak geri dönüyor. Sonuçta süper ligdeyiz.Çeşitli sıkıntılarımız olacaktır.  Biz yönetim kurulu olarak bu sıkıntıları olabildiğince sporcularımıza yansıtmamaya çalışıyoruz. “dedi.

Taraftarların hentbola olansevgisi arttıkça Ardeşen GSK camiası olarak büyüdüklerini kaydeden Oğuz,şunları aktardı: “Biz aslında bu ekiple, çok çok daha büyükorganizasyonlara talip olacak camiamız var. Ardeşen gençlik spor kulübüolarak yıllarını planlayarak gelecek yıllara yatırımlar yapmaya devamedeceğiz. Ülkemizin en önemli sorunlarından birisi alt yapıya yatırımyapılmamasıdır. Bizim olimpiyatlardaki başarısızlıklarımızın ana nedenibu olmuştur. Spora yaptığımız yatırım kadar sporcuya yatırımyapılmamıştır. Bunun için biz tüm ilçelerde 200’ün üzerinde seçmeyaptık. Kendi imkânlarıyla ile yetinen ekstra bir kaynağı olmayan süperligde olan bir takımız. Umarım bundan sonra bizi takip edenkulüplerimizin sayısı artacaktır. Bunun en yakın örneği komşu illerimizTrabzon’daki ve Artvin Arhavi’deki bayan hentbol takımlarıyla gerekonları cesaretlendirme ve onlara moral sağlama anlamında maçlar yaparaktecrübelerimizi paylaşıyoruz.” Dedi.

Bakmadan Geçme