“Taraftarımız ateşleyecek”

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde 2015-16 sezonu grupları Viyana'da yapılan kura çekimiyle belirlendi.

HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Mogaz’ın idari menajeri Berk Karahan’ın katıldığı kura çekiminde siyah-beyazlılar, zorlu rakiplerle eşleşti.

Kura çekimi sonrası Avrupa Medyası tarafından da yoğun bir ilgi ile karşılaşan Berk Karahan Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu:
“Grubumuzda zorlu ekipler var. Hepside hentbolde marka olmuş ekipler. Geçen sene Orlen Wisla Plock (Polonya) ve SG Flensburg Handewitt (Almanya) ile aynı grupta mücadele etmiştik ve bu ekipleri yakından tanıyoruz. MKB-MVM Veszprem (Macaristan), Paris Saint Germain (Fransa), THW Kiel (Almanya) favori ekipler. RK Celje Pivovarna Lasko (Slovenya), HC Prvo Zagreb (Hırvatistan) ekiplerine karşı içeride ve dışarıda kazanacağımız puanlar bizim gruptan çıkmamızı kolaylaştıracak. İnanarak oynarsak, takım olursak başarı kaçınılmaz olacaktır”

BEŞİKTAŞ TARAFTARI ATEŞLEYECEK
Karahan devam eden açıklamalarında, “Ne kadar marka olursan ol, bizim taraftarımız önünde oynamak kolay değil. Bizim en büyük silahımız taraftarımız olacak. Bu sezon taraftarımızın desteğine çok fazla ihtiyacımız var. EHF’nin gözü üzerimizde. Taraftarımızın çoşkusu ve ambiansından çok fazla etkilendiler. Bu sene bize inansınlar ve desteklesinler. Kuramız Beşiktaş Mogaz için hayırlı olsun” dedi.

Fotoğraf: EHF MEDIA

Bakmadan Geçme