“Taraftarın Desteğiyle Başarabiliriz”

Ardeşen GSK Basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, bu sezon taraftarlara Avrupa maçı izlettirmenin mutluluğunu yaşayacaklarını söyledi.

Kupada 4. turda mücadeleye başlayacaklarını ifade eden Zenginal, "Bu turda 6 rakibimiz kesin olarak belirlendi. Avrupa Hentbol Federasyonun sitesinde Issy Paris Hand (Fransa), DHC Sokol Poruba (Çek Cumhuriyeti), RK Zelina(Hırvatistan), Galychanka (Ukrayna), H.V. Quintus (Hollanda) ve HC BMS

Milenium’un (Sırbistan) rakibimiz olduğu açıklandı. Challenge Kupası 3. turunda yer alan 18 takımın da aralarında yapacağı maçlarla 9 takım 4. tura yükselecek. Dolayısıyla rakiplerimiz 15 olacak."dedi.

Taraftara Avrupa maçı izlettirmenin mutluluğunu yaşayacaklarını belirten Zenginal, şunları kaydetti: " Geçen yıl Süper Lig’de aldığımız başarılı sonuçlarla hentbol camiasında flaş ekip olarak nitelendirildik. Taraftarımızın maçlarda takıma verdiği destekle göz doldurduk ve iç saha maçlarında rakiplerimizin korkulu rüyası olduk. Geçen sezon Süper Lig’de ilk kez mücadele etmiştik. Bu sezon da Avrupa’da ilk kez mücadele edeceğiz. Süper Lig’de gösterdiğimiz başarıları taraftarın desteği ile Avrupa’da da göstermek için canla başla mücadele edeceğiz. Challenge Kupası’na yakışır bir kadro kurmak için yönetim kurulu nezdinde çalışmalarımız devam ediyor. Avrupa’da ilk maçımızı 1-2 Şubat 2014, rövanş maçını ise 8-9 Şubat 2014’de yapacağız. Bu tarihlerde yapacağımız karşılaşmalardaki rakibimiz ise 19 Kasım 2013 tarihi çekilecek kurayla belli olacak."

Challenge Kupası’nda ilk hedeflerinin çeyrek finale kalmak olduğunu dile getiren Zenginal, taraftar desteği ve iyi bir motivasyonla bunu başaracak güçte olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:A.A

 

Bakmadan Geçme