Taşova tarih yazmak istiyor

Erkekler Challenge Kupasında ülkemizi temsil eden Taşova Hentbol YIBO, ilk kez Avrupa arenasında mücadele edecek.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Challenge Kupası’nda bugün ve yarın kendi sahasında Moldova’dan Riviero SSSH takımı ile Taşova’da yapacağı 3.tur müsabakalarında, Taşova Hentbol YIBO’yu taraftarlar yalnız bırakmayacak.

Taşova Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabakalar Saat:17.00’de oynanacak. 

Taşova Hentbol taraftar grubu lideri Beytullah Duman ilk kez Avrupa arenasında mücadele edecek temsilcileri içinde tasovahaber.net web sitesine açıklama yaptı:

“Bizler küçük ilçenin büyük yürekleriyiz.Hentbol erkekler süper liginde iki yıl mücadele ettik ve Avrupa kupalarına katılma hakkı elde ettik.Bizlere bu mutluluğu yaşatan teknik heyet,sporcularımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.

Taşova Hentbol taraftar grubu olarak takımımıza iç sahada ve deplasmanda her zaman destek olduk.

Bizler Taşova sevdalıları olarak  hafta sonu oynayacağımız tarihi maçlarda da yine takımımızın yanında yer alacağız.Bu önemli maçlarda gönlü büyük Taşova halkımızı takımımıza destek vermeye davet ediyorum.

Taşova Hentbol taraftar grubunun kardeş taraftar grubu olan Amasya Şehzadeler taraftar grubundan arkadaşlarımız yine bizlere destek olmaya gelecek şimdiden Şehzadelere teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.




Bakmadan Geçme