Taşova YIBO – Antalyaspor maçı sonrası

Erkekler Süper Ligin 23.haftasında Antalyaspor’u 31-28 mağlup eden Taşova YIBO haftayı iki puanla kapadı.

Müsabaka sonrası her ki takımın antrenörleri basın açıklamasında bulundular.

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Günal, Erkekler Hentbol Süper Lig’de 31-28 kazandıkları Antalyaspor maçıyla sıralamada ilk 5’i garantilediklerini söyledi.

Antalyaspor karşısında aldıkları galibiyetin sevincini yaşadıklarını ifade eden Hakan Günal, şu ifadeleri kullandı:

“Bu galibiyetle sıralamada ilk 5’i garantilemiş olduk. Dördüncü sıra için Merzifon Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Antalyaspor’un play-off’un dışında kalmamak için bu maça çok ciddi hazırlanacağını biliyorduk ve bunu da sahaya yansıttılar.”

Sezon başından beri hiçbir maça tam kadro çıkamadıklarını, ancak mücadeleden kopmadıklarını vurgulayan Günal, “Her koşulda mücadele ettikleri için tüm oyuncularımı tebrik ediyor ve hepsi ile gurur duyuyorum. Umarım sezon sonuna kadar sakat oyuncularımız iyileşir ve play-off sürecini iyi bir şekilde geçiririz.” diye konuştu.

Antalyaspor Antrenörü Okan Halay ise ligde kalan maçlarını kazanarak, play-off’ta kendilerine iyi bir yer edinmek istediklerini söyledi.

Halay, “Takımım çok dirençliydi bu anlamda oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu direncimizle 6 sayı farkı kapatıp beraberliği yakaladık. Maçın son bölümlerindeAmasya Taşova YİBO seyirci baskısı ve bizim top kayıplarımız ile maçı kendi lehine çevirdi. Ortak olduğumuz maçı son dakikalarda yaptığımız basit hatalarla kaybettik.” ifadelerini kullandı.


//

Bakmadan Geçme