Taşova Yibo’da Hedef: “Süper Lig”

Hentbol Erkekler 1. Lig A Klasman Grubu’nda mücadele eden Taşova YİBO Antrenörü Sercan Şenel, amaçlarının bu sezon Süper Lig’e çıkmak olduğunu ve bu hedef doğrultusunda çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini söyledi.

 Antrenör Sercan Şenel, Taşova YİBO olarak 2013-2014 Hentbol 1. Lig sezonunu için yeni yaptıkları transferlerle iddialı bir takım oluşturduklarını ifade etti. 

"Transfer ettiğimiz yeni arkadaşlarımızın tamamı Süper Lig’de oynamış olan arkadaşlarımız" diyen Şenel, şöyle devam etti :  " Çalışmalarımıza genelde sabah ağırlık akşam ise salonda yaptığımız çalışmalarla günde çift antrenman yaparak hazırlanıyoruz. Türkiye kupasında ise ilk turda maç yapmadan tur atladık bu kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı 6 Ekimde başlayacak yeni sezonun ilk maçı Göztepe maçında bize destek vermelerini istiyorum . "  dedi.

Takımın yeni transferlerinden Sırp oyuncu Lazar Saviç ise uzun yıllardır Türkiye’de hentbol oynadığını, Mersin Yeni Şehirspor ile de Türkiye Kupası sevincini yaşadığını belirterek, "Son dört sezondur Mersin Hentbol kulübünde oynadım. Bu sezon 1. Lig’in güçlü ekibi Taşova YİBO’yu tercih ettim. Hedefleri olan bir takıma geldim ve  hedefi olan bir takımla şampiyonluk yaşamak istiyorum. Amacımız tüm arkadaşlarımla birlikte Taşova YİBO’yu Süper Lige çıkartmaktır" dedi.

Bakmadan Geçme