Taşova Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ahmet Dayıbaş ile Taşova YİBO Hentbol Spor Kulübü Antrenörü Sercan Şenel, Belediye Başkanı Bayram Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Taşova Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ahmet Dayıbaş ile Taşova YİBO Hentbol Spor Kulübü Antrenörü Sercan Şenel, Belediye Başkanı Bayram Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dayıbaş, ilçede bulunan spor tesisleri ve yapılan spor etkinlikleri hakkında bilgi verdi.
Taşova YİBO Hentbol Spor Klübü Antrenörü Sercan Şenel ise , " YİBO olarak ülke çapında ilçemizi başarı ile temsil ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Hentbol Süper Ligi’ni son anda kaçırdık. Bu sezon ise ligi 2. sırada bitirdik ve önümüzdeki hafta Ankara’da play-0ff maçlarının ilk turunu oynayacağız. Amacımız bu süreci başarı ile tamamlayıp daha sonra da Kastamonu’da final grubunda ilk iki sırayı alarak Süper Lig’e çıkmak istiyoruz " dedi.
Belediye Başkanı Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , " Yaptığınız ziyaretten dolayı son derece memnun oldum. Son yıllarda biz de Taşova YİBO’nun başarıları ile gurur duyduk ve duymaya da devam ediyoruz. Bizim de tek temennimiz ilk önce Ankara’da daha sonra da Kastamonu’da başarılı olarak süper lige çıkılmasıdır. " dedi.
Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında yer alacaklarını belirtti.
TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Hentbol Süper Ligi 17. Haftasında İzmir... Haberin Devamı..
Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu 16.Haftada oynanan maçlarda alınan... Haberin Devamı..
Hentbol Erkekler ve Kadınlar Süper Lig'de Haftanın Programı ve maçın... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi, 17.Haftası’nda Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş evinde... Haberin Devamı..
Kadınlar Hentbol Süper Ligi 17.hafta maçlarında 3 maç... Haberin Devamı..
Deplasmanlı Erkekler Hentbol Birinci lig A grubu’nda zirve mücadelesi... Haberin Devamı..
Kadınlar Hentbol Süper Ligi 16. hafta maçları... Haberin Devamı..