Taşova Yibo’dan , Başkan Öztürk’e Ziyaret

Taşova Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ahmet Dayıbaş ile Taşova YİBO Hentbol Spor Kulübü Antrenörü Sercan Şenel, Belediye Başkanı Bayram Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Taşova Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ahmet Dayıbaş ile Taşova YİBOHentbol Spor Kulübü Antrenörü Sercan Şenel, Belediye Başkanı BayramÖztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dayıbaş, ilçede bulunan spor tesisleri ve yapılan spor etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

TaşovaYİBO Hentbol Spor Klübü Antrenörü Sercan Şenel ise , " YİBO olarak ülke çapındailçemizi başarı ile temsil ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Hentbol SüperLigi’ni son anda kaçırdık. Bu sezon ise ligi 2. sırada bitirdik veönümüzdeki hafta Ankara’da play-0ff maçlarının ilk turunu oynayacağız.Amacımız bu süreci  başarı ile tamamlayıp daha sonra da Kastamonu’da final grubunda ilk iki sırayı alarak Süper Lig’e çıkmakistiyoruz " dedi.

Belediye Başkanı Öztürk,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , " Yaptığınız ziyarettendolayı son derece memnun oldum. Son yıllarda biz de Taşova YİBO’nunbaşarıları ile gurur duyduk ve duymaya da devam ediyoruz. Bizim de tektemennimiz ilk önce Ankara’da daha sonra da Kastamonu’da başarılı olaraksüper lige çıkılmasıdır. " dedi.

Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında yer alacaklarını belirtti.

Bakmadan Geçme