“Tecrübe maçı kazandırdı”

Kastamonu Belediyesi GSK Teknik Direktörü Osman Kalyoncu, dün oynanan son lig maçı ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Her branşta bölüm bölüm gitmek gerektiğini kaydeden başarılı teknik adam, Üsküdar Belediyesi GSK’nın antrenörleri olan öğrencilerini de kutladı. Kalyoncu; “Ligin son maçını oynadık. Geriye dönüp baktığınız zaman yoğun bir programdan gelindi. Gelinen aşamadan sonra böyle bir maç oynamak gerçekten zor. Maçın başında çok geri düştük. Buna rağmen takımın ortaya koyduğu tecrübesi maçı getirdi” ifadelerini kullandı.

Üsküdar takımıyla ilgili de değerlendirme yapan Kalyoncu; “Tabi Üsküdar Belediyesi’nin başına bulunan 3 hoca da benim üniversiteden öğrencilerim, sporcularım. Onların başarılı olmaları, play-off’a kalmaları beni mutlu etti. Genç bir takım ile ligi tamamladılar. İyi mücadele ettiler. Bu bağlamda da Üsküdar Belediyesispor Kulübü’nü tebrik ediyorum. Ligde kaldılar ve play-off oynama şansı elde ettiler. Bizim hedeflerimiz farklı. Bizim ulaşmamız gereken yer çok farklı. Bunun için çalışmalara devam edeceğiz. Önümüzde çok uzun yol var bu uzun yolu bölüm bölüm geçmek lazım” dedi. Şimdi heeflerinin Türkiye Kupası’nda olduğunu ifade eden Kalyoncu; “Şimdi hedef Türkiye Kupası. Türkiye Kupası’nda kupayı kaldırmak. Ligi daha sonra planlayacağız zaten” dedi.

“HEDEFTEN ŞAŞTIK DİYEBİLİRİZ” 

Ligdeki hedeflerinden hafif sapma olduğunu kaydeden Kalyoncu, hedefledikleri birçok şeyin ise gerçekleştiğini söyledi. Kalyoncu; “Ligde istediğimiz yerde değiliz, orada biraz hedeften şaştık diyebiliriz. Bu demek değildir ki Avrupa Kupaları’ndaki hedeflerden uzaklaşmışız. Lige başlarken koyduğumuz hedeflerde de takımı önümüzdeki yıl yine Avrupa Kupaları’na getirmek ve Challange Cup’ta da gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek vardı” dedi.  




Bakmadan Geçme