Telekom Veszprem istedi ve aldı

VELUX EHF Final4 3.4.’lük maçında Macar Telekom Veszprem ile İspanyol Barcelona Lassa karşılaştı.

HENTBOLHABER.NET – Lanxess Arena’da dünün mağlupları karşı karşıya geldi. Dün PSG karşısında teknik atalar Veszprem’in teknik patronu Sabate, Barcelona karşısında kaleci Mirko Alilovic ile başladı. İlk dakikalarda kurtarışları ile Mirko Veszprem’in kalesini Barcelona Lassa’ya kapattı.

İlk 10 dakika geride kaldığında 5:5 eşitlik vardı. Veszprem dün oynamış olduğu müsabakaya göre daha iyi mücadele ederken, 14.dakikada  dört sayı farkla üstünlüğü yakaladı ve 9:5 sonucu Barcelona Lassa antrenörü Xavier Pascual mola almak zorunda kaldı. İlerleyen dakikalarda mücadele devam ederken, Veszprem ilk devrenin son 4 dakikasına kadar 2 sayı önde gitti. 27.dakikada beraberliği(16:16) yakalayan Barcelona Lassa, Veszprem’in durduramadı ve ilk yarı 18:17 Telekom Veszprem lehine sonuçlandı.

İkinci yarı karşılıklı goller ile başladı. Veszprem dünün acısını Barcelona’dan çıkarmaya başladı ve üst üste bulduğu goller sonucu farkı 4 sayıya kadar çıkardı. Müsabakanın son 10 dakikasına girildiğinde Telekom Veszprem 30:25 önde olan taraf idi. Son 3 dakikaya kadar aradaki farkı koruyan Telekom Veszprem, Barcelona Lassa’yı hücumda etkisiz kıldı. Üst üste goller ile 3.lüğü daha çok istediğini ortaya koyan Telekom Veszprem maçı da 34:30 kazanmasını bildi.




Bakmadan Geçme