Temsilcilerimiz Avrupa Arenasında

Hentbol Erkekler Süper Ligin iki temsilcisi Beşiktaş ile Büyükşehir Belediye Ankaraspor, bu hafta sonu Avrupa Arenasında rakipleriyle karşılaşacaklar.

Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası 4. Tur D Grubu 6. ve son hafta maçında Cumartesi İstanbul’da Fransa temsilcisi Nantes ile karşılaşacak.

Haldun Alagaş Spor Salonu’nda saat 15.00’te başlayacak karşılaşmayı Polonyalı hakemler Marek Baranowski ile Bogdan Lemanowicz yönetecek.

Beşiktaş, grupta oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 4 yenilgi sonrası 2 puan ve sayı averajıyla dördüncü ve son sırada yer alıyor. Fransa temsilcisi ise 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgiyle topladığı 7 puanla ikinci sırada bulunuyor.

İki takım arasında Fransa’da yapılan maçı ev sahibi ekip 31-24’lük sonuçla kazandı.

Grupta ilk iki sırada yer almayı daha önce garantileyen Almanya’nın Magdeburg ile Fransa’nın Nantes takımları, çeyrek finale yükselmişti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ANKARASPOR UMUTLU

Erkekler Avrupa Challenge Kupası’nda, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor,  33-36 yenildiği çeyrek final ilk maçında Romanya’nın C.S.U Suceava takımına konuk olacak.

23 Mart Cumartesi Romanya’nın Suceava kentindeki Sport Hall Suceava’da oynanacak. Türkiye saatiyle 11.00’de başlayacak karşılaşmayı, Kosovalı hakem çifti Erdoan Vitaku-Arsim Vitaku yönetecek.

Ankara temsilcisi bu müsabakada Ankara yaşamış olduğu şanssızlıkları yenip Tur’u elde etmeye çalışacak.
 

Bakmadan Geçme