Temsilcilerimiz EHF Kupasında deplasmanda mücadele edecek

Kadınlar EHF Kupası’nda iki temsilcimiz Muratpaşa Belediyesi ve Kastamonu Belediyesi hafta sonu deplasmanda sahne alacak.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar EHF Kupası 2.tur müsabakalarında temsilcilerimiz Muratpaşa Belediyesi SK ve Kastamonu Belediyesi GSK, hafta sonu deplasmanda tur için avantajlı skor arayacak.

EHF Şampiyonlar Ligi eleme gruplarında mücadele eden ancak oynamış olduğu iki maçı da kaybederek Şampiyonlar Liginden elenen temsilcimiz Muratpaşa Belediyesi SK, EHF Kupası’na katılmaya hak kazandı ve 2. Tur müsabakalarında İsveç’in H 65 Höörs HK takımı ile mücadele edecek. 13 Ekim Cumartesi günü deplasmanda salona çıkacak temsilcimiz rövanş karşılaşması öncesi avantaj yakalamaya çalışacak.

EHF Kupası’nda diğer temsilcimiz Kastamonu Belediyesi GSK ise Romanya’da sahne alacak. EHF Kupası 1. Tur müsabakalarında İsviçre temsilcisi LC Brühl Hanball’u saf dışı bırakan temsilcimiz, Romen ekibi SCM Ramnicu Valcea ile tur için mücadele edecek. Müsabaka 14 Ekim pazar günü deplasmanda oynanacak.

 




Bakmadan Geçme