Temsilcilerimizin Avrupa sınavı var

Ülkemizi Avrupa Kupaları’nda temsil eden Kastamonu Belediyesi GSK, Beykoz Belediyesi SK, İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ve Yalıkavak bugün ve yarın zorlu sınav verecekler.

HENTBOLHABER.NET – DELO EHF Şampiyonlar Ligi Gruplarında ülkemizi ilk kez temsil eden Türk takımı olarak Kastamonu Belediyesi GSK,  DELO EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki 4. maçında deplasmanda Norveç’in Vipers takımıyla karşılaşacak. Kristiansand kentindeki Aquarama Spor Salonu’nda oynanacak maç bugün TSİ 19.00’da başlayacak.

Kastamonu temsilcisi, B Grubu’nda çıktığı 3 maçta da mağlup olurken 8 takım arasında son sırada yer alırken, Norveç ekibi ise aldığı 1 galibiyetle 4. sırada yer buldu.

EHF Avrupa Kupası’nda 2 temsilci

Beykoz Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor ise Erkekler EHF Avrupa Kupası’nda mücadele edecek.

EHF Avrupa Kupası 2. tur ilk maçında Beykoz Belediyespor, Rusya’nın SKIF Krasnodar takımını ağırlayacak. İstanbul’daki Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda yapılacak maç bugün saat 15.30’da başlayacak. Müsabaka TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Beykoz Belediyespor, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Avrupa Kupası 1. Tur’unda Hollanda temsilcisi JD Techniek Hurry-up ile karşılaştı.

EHF Avrupa Kupası 1. tur rövanşında  JD Techniek Hurry-up’a 3 sayı ile mağlup olmasına rağmen Beykoz ekibi, ilk maçı 32-23 kazanmıştı. İlk müsabakayı 9 sayı farkla kazandığı için temsilcimiz bir üst tura yükseldi.

İzmir Büyükşehir Belediyespor da deplasmanda Çekya’nın HCB Karvina takımıyla karşılaşacak. Karniva kentindeki Stars Hentbol Salonu’nda yapılacak maçın başlangıç düdüğü TSİ 21.00’de çalacak.

İzmir’e erkeklerde tarihinin ilk Türkiye Kupası’nı geçen sezon kazandıran İzmir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyon Kupası (EHF Cup) serisindeki ilk maçını 16 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Çekya temsilcisi HCB Karvina ile oynayacak. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması yine Çekya’da 17 Ekim Pazar günü Saat:17.00 yapılacak ve turu geçen ekip belli olacak.

Yalıkavak Macar ekibini konuk edecek

EHF Avrupa Ligi gruplarına kalmak için mücadele edecek Yalıkavak ise 17 Ekim Pazar günü Saat:17.00’de Macar ekibi MTK BUDAPEST’i konuk edecek.

Bu karşılaşmanın rövanşı 24 Ekim’de Macaristan’da oynanacak.

Bakmadan Geçme