Temsilcilerimizin final yolculuğu başladı

Kastamonu Belediyesi GSK ve Ardeşen GSK, Avrupa Kupalarında final yolculuğunda son durakta.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyesi GSK, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası’nda Romanya temsilcisi Craiova ile 14 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı yarı final rövanş maçı için bu ülkeye gitti.

Ardeşen GSK ise EHF Challenge Kupası’nda Polonya’nın MKS Perla Lublin takımı ile 15 Nisan Pazar günü final için mücadele edecek.

Haber

Kadınlar EHF Kupası yarı final ilk maçında Kastamonu Belediyesi GSK, Rumen ekibi Craiova’ya 22:23 mağlup oldu. Kendi evinde avantajı rakibine kaptıran temsilcimiz, Romanya’da tarih yazmaya çalışacak. 2 sayı farklı galibiyet temsilcimize turu getirecek.

EHF Challenge Kupası’da temsilcimiz Ardeşen GSK, ilk maçta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksekokulu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmadan 28:23 galip ayrıldı. Temsilcimiz 4 sayı farkla mağlup olsa dahi turu geçen taraf olacak ve adını finale yazdıracak.

Türk hentbolu için önemli olan bu karşılaşmalarda grubetçilerimize çok fazla iş düşüyor. Taraftar desteğine ihtiyaç duyan temsilcilerimiz, hentbol ailesine büyük bir hediye vermenin arzusu içindeler.

Bakmadan Geçme