“Tercihim: Şampiyonluğa Oynayan Bir Kulüp”

Hentbol Erkekler Süper Liginde Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü Sporcusu olan Can Çelebi, Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

50 Günlük bir Ankara- Eskişehir- Adana- Lyon(Fransa)- AkdenizOyunları(Adana) şeklinde hentbol ile iç içe günlerin ardından, 15 günlük bir tatil döneminde olan Can Çelebi ile yeni sezonu değerlendirdik.

 

Haber

Öncelikle Akdeniz Oyunlarına hazırlık aşaması ve elde edilen Bronz madalyayı sorduğumuzda şu cümleleri söyledi: " Hazırlık sürecinde  evimizden , ailemizden uzak tam 50 gün sonunda 17. Akdeniz OyunlarıHentbol karşılaşmalarında 3. olarak bronz madalya elde ettik. TürkiyeErkek Hentbol tarihinin en büyük başarısı olarak tarihe geçtik. Bubaşarıda bizlerle beraber olan tüm arkadaşlarımın, büyüklerime ve küçükkardeşlerime çok teşekkür ederim. Hak ettik ve elde ettik"dedi.

  

Diğer yandan da Akdeniz Oyunları ile ilgili Gönüllülere de değinen Can Çelebi : "Alkışı hak eden bir grup vardı ki, onlar aslında sizlerin ekranlarda pekde göremediğiniz ama Oyunların her yerinde olan Gönüllü çalışanlarıydı.Gece gündüz demeden, bir dediğimizi iki etmeyen, bu insanlar en büyükalkışı hak ediyorlardı. Tabi ki Adana Hentbol Ailesine de verdikleri destekleren dolayı teşekkür ederiz."dedi.

 

Haber

Transferi konusunda görüşünü sorduğumuz Can Çelebi , önceliğin kendi kulübünde olacağını söyledi. Ayrıca , "Tercihim hedefi şampiyonluk olan bir kadroda yer almak. Şuan görüştüğüm1-2 kulübün dışında, yurt dışından menajerler ile temas halindeyim. Yurtdışı tercihimi Türkiye’de bu dediğim hedefi gerçekçi olarak yaratan birtakım ile anlaşamazsam değerlendireceğim.Umarım bu dönemi en kısazamanda bitirir, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanarak girerim."diyerek sözlerini tamamladı.

Fotoğraflar: Ekrem Özsoy THF Basın Danışmanı

Bakmadan Geçme