Termalspor dolu dizgin gidiyor

Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, ligde 23. haftayı da kayıpsız geçti.

Maç eksiğiyle ikinci sırada yer alan Termalspor, ligde kalan üç maçını da kazandığı takdirde normal sezonu lider tamamlayacak.

Hafta sonu Ankara Metropolspor’u ağırlayan Termalspor, rakibini 44-30 mağlup etti. Aziziye Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir taraftar topluluğu izledi. Maçı baştan sona üstün götüren Termalspor, taraftarının da desteğiyle rakibini farklı geçerek, liderlik yolunda önemli bir avantaj yakaladı.

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, ligde normal sezonun sonuna yaklaşırken, play off maçlarına avantajlı çıkma yolunda önemli bir fırsat yakaladıklarını ifade ederek, “Ligde normal sezonun bitimine sadece üç hafta kaldı ve ligi lider bitirme yolunda önemli bir avantajımız var. Normal sezonda kalan üç maçımızı da kazandığımız takdirde playoff yarı final müsabakalarına üç puan avantajıyla başlayacağız. Bu da final maçları için çok önemli bir fırsat” dedi.

Takımının Metropolspor karşısında ortaya koyduğu oyundan da memnun olduğunu dile getiren Erzurumluoğlu, takımının kondisyonunun ve fizik gücünün iyi olduğuna vurgu yaptı. Erzurumluoğlu, Süper lig yolunda süper bir sinerji yakaladıklarına da dikkat çekerek, yönetim, teknik heyet ve oyuncularla kenetlendiklerini, önümüzdeki sezon Termalspor’un süper ligde yer alacağına yürekten inandığını sözlerine ekledi.




Bakmadan Geçme