Termalspor her kulvarda aday

Termalspor Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar, Termalspor'un tüm kulvarlarda hedefinin zirve olacağının altını çizdi.

Erkekler Türkiye Kupası 1. Tur müsabakalarında grubunu lider tamamlayan Aziziye Belediyesi Termalspor son 16’ya kaldı. Ankara’da Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonu’nda oynanan C Grubu müsabakalarında Termalspor, Ankara Hentbol Spor Kulübü’nü 42-17, Zağnos Hentbolspor’u da 33-16’lık skorlarla farklı geçerek son 16’ya kalmayı başardı.

Türkiye Kupası 1. Tur maçları, Adıyaman, Ankara, Muğla, Tokat, İzmir ve Gümüşhane olmak üzere 6 ayrı merkezde 6 grupta oynandı. 22 takımın mücadele ettiği 1. tur müsabakalarında gruplarında ilk 2 sırayı alan 12 takım son 16’ya kaldı. A grubunda; Adıyaman Belediyesi SK, Antalyaspor, B Grubunda; Nilüfer Belediyesi SK, Gümüşhane Belediyesi SK, C Grubunda; Aziziye Belediyesi Termal SK, Zağnos Hentbol SK, D grubunda; Göztepe, Beykoz Belediyesi SK, E Grubunda; Maliye Milli Piyango SK, Yozgat Bozok SK ve F Grubunda; Merzifon Belediyesi SK, Marmara Üni. SK, kupada ikinci tura yükseldi.

“İLK CİDDİ SINAVLARDAN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK”

Termalspor Başantrenörü Berkan Otman, Türkiye Kupası 1. Tur müsabakalarının yeni sezon öncesi oldukça önemli olduğunu ifade ederek, “Takımımız Süper Lig’de mücadele edeceği sezon öncesinde ciddi bir sınav verdi. Türkiye kupası birinci tur maçlarından alnımızın akıyla çıktık. Oyuncularım ortaya koyduğu yüksek performansı farklı galibiyetle süsleyerek, son 16 turuna kaldılar. Yeni sezon öncesi oyuncularımızı görme fırsatı açısından bu maçlar önemliydi. İnşallah finale kadar yürümeyi hedefliyoruz.” dedi.

“HER KULVARDA HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Termalspor Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar da, Termalspor’un tüm kulvarlarda hedefinin zirve olacağının altını çizerek, Türkiye Kupası’nda finale kadar yürümeyi hedeflediklerini ifade etti. Süper Lig için iddialı bir ekip oluşturduklarına vurgu yapan Başkan Gülakar, “Gerek fizik kondisyon ve gerekse teknik kapasite açısından güçlü bir ekip oluşturduk. Süper Lig’e yükseldiğimiz ilk günlerde söylediğimiz gibi bizim hedefimiz ligde kalıcı olmak değil, zirveyi zorlayan, her kulvarda şampiyonluğu hedefleyen bir ekip olarak, Erzurum’u ve Aziziye’yi hentbolda en iyi şekilde temsil etmek. Bu bağlamda iyi bir ekip ve güçlü bir kadroyla yola çıkıyoruz. İnşallah şehrimizin göğsünü kabartacak başarılara da imza atacak, Erzurum’un ve Doğu’nun hentbolda marka değeri haline geleceğiz.” ifadelerini kullandı.




Bakmadan Geçme